Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Snövits väg 8, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Villa
KVM
176.0 kvm, biarea 19.0 kvm
Tomt
1 556 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Elegant och charmig 70-talsfunkis i utmärkt läge

Elegant och charmig 70-talsfunkis i utmärkt läge!

Välkommen till Snövits väg och detta utsökta exemplar av charmig 70-talsfunkis där man lyckats med konststycket att förädla och modernisera med varsam hand.
Villans arkitektur är en ren dröm med tidstypiska inslag som djupa fönsterpartier, genomgående marmorerad sten i fönsternischer, robust Höganäsklinker, läcker kamin samt en trappa av dansk design som yttersta spets.
Villans disponering bjuder enormt fina ljusflöden, stora sociala ytor i båda plan, fyra sovrum, två badrum (tre WC), ett påkostat kök från Ballingslöv samt varmgarage med möjlighet att restaurera befintligt eller bygga på en våning om önskemålet finns.
Tomten i rakt söderläge är privat och högt belägen där flertalet tilltalande uteplatser ramas in av en omgärdande naturtomt.
På den stora altanen finns enorma möjligheter för sociala sammanhang där man i glada vänners lag avnjuter middagen medan solen går ner över Drevvikens vatten.
Omgivningen är optimal för familjen med direkt närhet till populära skolor/förskolor, matbutiker, badplatser, Drevviken, gym samt Trollbäckens centrum. En kort promenad bort (3 min) avgår bussar som tar er till city på under 20 min.

- Elegant, tidstypisk arkitektur.
- Högt och mycket privat läge med sol hela dagen till nedgång över Drevviken.
- Trevlig naturtomt med gräsmattor, uteplatser samt skogsparti.
- Bergvärme, FTX-ventilation, fiber.
- Kök från Ballingslöv med genomgående högklassiga vitvaror från Miele.
- Fyra sovrum, två allrum, tre toaletter samt två badrum.
- Garage som kan byggas till med kontor, tonårsdel eller uthyrning ovanpå.
- Närhet till allt som önskas i omgivning.
- Utmärkta kommunikationer med direktbussar till Centralen samt Gullmarsplan

Entréplanet bjuder först en stor och rymlig hall med Höganäsklinker på golv och goda ytor för avhängning av ytterkläder. I hallen möts man omgående av den underbara trappan som leder till övre plan.
Från hallen når man även ett badrum, en separat WC samt rejäla förrådsytor.
Planet erbjuder i övrigt ett stort allrum med en kamin i läcker design som skänker såväl värme som mysfaktor. Från rummet når man även ett sovrum med egen altandörr.

När vi tagit trappan upp möts vi av en generös hall. Här nås utgång till balkong, badrum med klädvårdsdel samt tre sovrum i fil där master bedroom har en inredd walk in closet.
Vidare följer vi bara ljusets strålar och kommer in i de sociala delarna med kök, vardagsrum samt uteplatser i en öppen och mycket tilltalande lösning. Fönsterpartierna går från golv till tak i bästa solläge vilket skänker enorma ljusflöden.
Från såväl kök som vardagsrum når man baksidans trädgård med gräsmatta, skogspartier samt såklart den stora altanen som bjuder sol under hela dagen till nedgång.
Köket från Ballingslöv är fulländat med all den utrustning, arbetsytor samt förvaring som kan önskas. Den rejäla köks-ön agerar en härlig mittpunkt för alla tillfällen.

En unik villa du absolut inte får missa! Välkommen att boka din visningstid.

OMGIVNINGEN
Området Trollbäcken erbjuder ett praktiskt och naturnära boende för familjen.
På gångavstånd finner ni Alléplan/Trollbäckens centrum med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. I närheten finns även populära Köttboden och Bageriet.
Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Fornuddens skola (åk F-9) och flertalet förskolor finns i närområdet.
Busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö ligger ett stenkast från huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy