Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Våffelvägen 12, Sköndal, Stockholm
Typ
Villa
KVM
70.0 kvm, biarea 70.0 kvm
Tomt
467 kvm (tomträtt)
Rum
6 rum

Mysigt hus med pool mitt i familjeidyllen!

Välkommen till detta fantastiska hus där ni erhåller den stora fröjden att bara flytta in och trivas från dag ett. Detta i ett lugnt, familjärt och tillika centralt område där familjens alla behov finns att tillgå runt hörnet.

- Insynsskyddad och lummig trädgård med pool
- Ljusa och väl tilltagna umgängesytor ute som inne.
- Inredd vind med sovrum & allrum
- Bastu
- Rymligt garage

Entréplanet innehar en trevlig hall med ljus klinker och gott om plats för jackor och skor. I hallen finns även en WC och städskåp. Vidare in finns det trevliga köket som blev renoverat 2019. Här finns det gott om plats till förvaring, generösa arbetsytor, fint ljusinsläpp och fina detaljer som t.ex kakel från Franska kakelbutiken. Sovrummet på entréplan är rymligt och har gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang.
Vardagsrummet erbjuder generös rymd för flexibel möblering med såväl soffgrupp samt matsalsdel eller en myshörna framför tv-n. Under dom kalla dagarna på året kan man sätta sig framför den öppna spisen, som höjer mysfaktorn och skänker värme.
Öppnar vi upp balkongdörren från vardagsrummet har vi den härliga balkongen som leder oss ner till den insynsskyddade och lummiga baksidan. Här finns det även en pool där man kan svalka sig under dom varma sommardagarna.

En trappa ner i källaren så finns det ett stort badrum/tvättstuga, som är helkaklat och även utrustat med bastu. Källarplanet erbjuder även en wc, två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt ett pannrum med ingång till garaget.

Vinden är inredd och har ett allrum som är perfekt till tv-spelhörna eller kontor som så önskas. På vinden finns även ett sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. I sovrummet finns även ett förråd samt en inspektionslucka.

Kort promenad till Drevviken med många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Området är rikt på skog och natur. Nybyggd handelsplats med Willys, Plantagen, Max Hamburgerrestaurang, Systembolaget samt Nordic Wellnes.
Istället för en dånande tunnelbana finns det tät busstrafik till Gullmarsplan, Farsta strand och Älvsjö station.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy