Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vintravägen 13, Svanberga, Norrtälje
Typ
Villa
KVM
147.0 kvm
Tomt
1 648 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Stort och funktionellt

Välkommen till denna rymliga villa på 147 m² med mycket funktionell planlösning bara 15 minuters bilresa från centrala Norrtälje. Här bor du centralt men ändå en bit ut på landet, idylliskt vid skogsbrynet. En plan trädgårdstomt ger goda möjligheter till odling eller till trevliga utomhusaktiviteter som krocket eller kubb. I öster- / söderläge finns en stor härlig altan som ger goda möjlighet till trevlig samvaro fina sommardagar. Tomten ger en lugn och idylliskt inramning som tillsammans med skogen på andra sidan vägen ger en lantlig känsla.

Via farstukvisten när du en rymlig hall som leder vidare till det stora ljusa vardagsrummet i öppen planlösning med köket, fönster från två väderstreck ger ger ett ljust mottagande. Från vardagsrummet nås en passage som har fönster utmed ena långsidan samt utgång till altanen, härifrån nås också fyra av de fem sovrummen. Köket har fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med glashäll samt gott om förvaringsskåp. Innanför köket ligger tvättstugan med grovingång. Villan har fem sovrum varav ett är ett master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och sängbord, här finns också gott om förvaring då en hel vägg täcks av garderober. Allt är praktiskt och väl genomtänkt, här finns alla möjligheter till en behaglig tillvaro.

På fastigheten finns också en friggebod på ca 10 m² lämplig att förvara trädgårdsredskap och liknande i.

I sjön Erken endast 1,5 km bort finns ett fint bad och till närmaste busshållplats är det ca 400 m. Svanberga skola har grundskola från första till sista klass och finns ca 1,5 km bort. Närmaste livsmedelsbutik ligger i Norrtälje men du kan äta pizza i Svanberga.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy