Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 250 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sofieholm 861, Söderhamns Skärgård, Söderhamn
Typ
Villa
KVM
240.0 kvm, biarea 9.0 kvm
Tomt
3 879 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Exklusiv villa med stora sociala ytor, egen havstomt samt stor brygga!

Varmt välkommen till Sofieholm 861 och detta perfekt planerade hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Det här är ett exklusivt hem där man tycks ha tänkt på precis allt, påkostade materialval , genomgående golvvärme på entrèplanet samt väldisponerade ytor.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande, funktionell och öppen hall med golvvärme och inbyggda garderober. Längre in finns ett öppet, socialt och välplanerat vardagsrum med stora fönster, med utsikt mot den vackra Söderhamnsfjärden, härliga umgängesytor, kakelugn och gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare följt av ett socialt, öppet och trevligt kök. Badrummet är stort, smakfullt och påkostat med toalett, dusch, hörnbadkar, kommod, dubbelhandfat, badrumsskåp och golvvärme. Gästtoalett på entrèplanet med dusch och tvättställ samt en på ovanvåningen med toalett och tvättställ.

Härlig uppvuxen trädgård med fin gräsmatta, fruktträd och buskar samt en extra tomt med egen stor flytbrygga som ingår.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande, funktionella och öppna hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom golvvärme och inbyggda garderober.

Kök

Det sociala, öppna och trevliga köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spishäll samt gasolspis, , fläkt, diskmaskin, kyl och frys, mikrovågsugn och ugn. I övrigt erbjuder köket påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, en trevlig köksö och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt; ett öppet, socialt och välplanerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds stora fönster, härliga umgängesytor, kakelugn, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1

Det första sovrummet är harmoniskt och mysigt och har inbyggda garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Parkettgolv samt ljusa väggar, Härifrån når du den stora altanen.

Sovrum 2

Ett lite mindre och mysigt sovrum med garderob och plats för säng. Ljusa väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett stort, rogivande och lättmöblerat sovrum med inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Detta rum med ljusa väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Allrum

Stort rum som idags används av nuvarande ägare som kontor men kan med fördel ställas om till sovrum eller användas som allrum. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet har vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Rummets parkettgolv och ljusa väggar går fint ihop och skapar en rogivande känsla.

Badrum

Det helkaklade badrummet är stort, smakfullt och påkostat och har WC, dusch, hörnbadkar, kommod, dubbelhandfat, badrumsskåp och golvvärme.

Gästtoalett

Husets gästtoalett är helkaklad, har WC, dusch, handfat samt badrumsskåp.

Groventrè/Tvättstuga

Husets tvättstuga är praktisk och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt tvättho. Klinker samt ljusa väggar.

Gästtoalett

Mintre toalett med WC samt tvättställ.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-10-05 Karta

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

6 250 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

3 879 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Två tomter, ena på 1 556 kvm och den andra på 2 323 kvm vilket skapar en total tomtareal på 3 879 kvm.

Boarea (BOA)

240 kvm

Boareabeskrivning

170 kvm+ 70 kvm ovanvåning.

Biarea (BIA)

9 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Sofieholm 861

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Taxeringsår

2018

Värdeår

1991

Taxeringsvärde byggnad

1 386 000 SEK

Taxeringsvärde mark

567 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 953 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SÖDERHAMN BORG 3:32, 3:05

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1991

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

luftvattenvärmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Tegel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Altan om ca 100 kvm delvis inglasad samt en öppen del i söderläge.

Övriga byggnader

Stort isolerat dubbelgarage med elport.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 787 SEK/år

Sotning

300 SEK/år

Renhållning

1 825 SEK/år

Årlig elförbrukning

22 600 kWh/år

Elkostnad

28 385 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

41 297 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Stor uppfart i anslutning till dubbelgaraget, vidare finns ett integrerat garage i huset i anslutning till groventrèn.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Söderhamn Borg Ga:2

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

2 443 750 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta