Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stavstorp 9, Torshälla, Eskilstuna
Typ
Villa
KVM
185 kvm
Tomt
1 378 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Vacker villa i Stavstorp!

Vacker villa i Stavstorp!

Med ett enastående vackert läge och vy mot Mälaren finns detta magnifika, designade två plans plusenergihus med ryggåstak om 185 kvadratmeter, byggd 2021. Planerad i minsta detalj såsom förskjuten placering på tomten för att maximera utsikten mot vattnet, stora fönsterpartier placerade för att ge närheten och känslan av naturen och vattnet, genomgående smakfulla detaljer och låg driftskostnad tack vare takets 128 solcellspaneler och välisolerade väggar och tak. Helt enkelt ett lyxigt framtidsboende utöver det vanliga!

Bostaden har en generös och välkomnande hall med golv i marmor och god förvaring i de inbyggda garderoberna. Intill hallen finns ett badrum. Här kliver man in med känslan av ett lyxigt hotellbadrum med noga utvald färgsorterad marmor. Kommod med bänkskiva i marmor, inbyggd spegel, elegant väggbelysning, takdusch innanför glasvägg, golvvärme och girade hörn på marmorskivorna som pricken över i:et!

Köket erbjuder fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot vattnet genom de stora fönstren. Ljusa luckor och bänkskivor av marmor. Utrustning består av integrerad kyl och frys, bred induktionshäll, ugn, fullstor kombinationsugn (mikro/varmluft), diskmaskin och fläkt. Två utgångar till trädgården som ger bekvämligheten att bära ut middagen till familj och vänner på den stora altanen. Här finns plats för solstolar, matbord och soffgrupp för bästa njutning av solen hela dagen. För dig som vill lyxa till det mer, finns vattnen och el förberett för ett utekök på altanen vid köket och för ett orangeri eller ett växthus på husets södersida. Intill köket finns klädvård inom bekvämt avstånd. Öppen planlösning mot vardagsrummet, här kan du bara sitta och njuta av rymden och den magiska utsikten. Intill vardagsrummet i norr, med balkongdörr och utsikt mot vattnet finns ett hemmakontor som naturligtvis också kan användas som gästrum eller sovrum.

På övre plan har arkitekten skapat harmoni mellan rymd och funktion, ryggåstak överblick över de vackra ytorna och utsikten. Från det stora sovrummet kan du vakna och skåda vattnet. Rummet har naturnära färger och en egen walk-in-closet med gott om förvaring. Från sovrummet i nordöstläge kan du kliva ut på balkongen och ta ditt morgonkaffe i denna vackra miljö! Ytterligare två sovrum med hög takhöjd för att skapa rymd, platsbyggda garderober och båda med fransk balkong. Ett allrum med plats för soffa och utgång till balkongen. På övre plan finns det andra badrummet helt i marmor, lyxiga detaljer som kommod med bänkskiva i marmor, inbyggd spegel och separat dusch. För en avkopplande stund kan du ta ett bad i det fina badkaret och njuta av utsikten mot Mälaren genom det noga placerade fönstret. I den djupa fönsternischen kan du ställa din frukt och läskande drycken.

Tomten om 1378 kvadratmeter har avskiljande häck av thuja för att ge insynsskydd som övergår till rhododendron i siktlinjen mot Mälaren. Fönsterplaceringar mot närliggande hus är placerade för minimal insyn mot de sociala ytorna. Stor och plan gräsmatta för lek och planteringar. Varmförråd och carport förberedd för laddstation till elbilar samt parkering med plats för flertalet bilar.
Golvvärme i alla rum. Trådbundet datanätverk. Fördragen kabel för högtalare i sällskapsrummen. Det finns appar till solcellsanläggningen, elförbrukningen och värmepumpen för att kunna övervaka och styra. Tvättstuga med golv i marmor, arbetsbänk i gedigen ek, tvätt, tork och övrig teknik.

Miljön i Stavstorp är oöverträfflig i en lantlig idyll. Privat marina där båtplats med el, vatten och slamtömning och förrådsbod kan hyras efter önskan. Bortom marinan finns en badplats även för de allra minsta. För den sportintresserade finns två tennisbanor och en av Europas bästa anläggningar för croquet som anordnar tävlingar som SM, Swedish Open och EM. Hit kommer människor från hela världen. Mälarbadens Golfklubb och Torshälla Golfklubb ligger inte långt ifrån Stavstorp. För hästintresserade finns ett flertal stall på cykelavstånd.
På några minuters bilavstånd finns Folkesta handelsområde och åt andra hållet Torshälla. Här finns bland annat välsorterade matbutiker, skolor, restauranger, systembolag, flera träningsanläggningar och annan service. För dig som pendlar finns E20 nära som tar dig Stockholm, Västerås och Örebro.

Tillträde omgående eller enligt förfrågan.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy