Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gnejsvägen 13, Bråstorp, Motala
Typ
Radhus
KVM
75.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Renoverad markplanstrea med garage och inglasad uteplats

Välkomna till Gnejsvägen 13 och denna markplanstrea i omtyckta Bråstorp, ett kvalitativt och smidigt boende med tillhörande garageplats samt en fin inglasad altan med isolerglas.

Välplanerad planlösning bestående av hall med plats för avhängning, ljust och fräscht kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad uteplats och vidare ut till grästäppa, helkaklat duschrum renoverat 2011 med angränsande tvättstuga samt två sovrum varav det lite större sovrummet är utrustat med skjutdörrsgardrober i rummet och två garderober samt ett städskåp i en hall strax utanför sovrummet. Förutom den inglasade altanen på baksidan finns även en plattsatt uteplats med tak och staket på entrésidan.

HSB Brf Brådrasket är en välskött förening vars byggnader uppfördes år 1991-92. Inom föreningens område finns gemensam gård med lekplats och boulebana samt gemensam tvättstuga, återvinningsstation, gemensamt förråd med trädgårdsredskap som de boende kan nyttja och en samlingslokal. Det finns även ett förråd tillhörande respektive bostad i uthus. Förutom garageplatsen som tillhör bostaden finns även gemensamma parkeringsplatser för de boende inom föreningens område. Elförbrukningen för respektive lägenhet läses av via föreningen och debiteras direkt till de boende via ett tillägg på avgiftsavierna.

I Bråstorp bor Ni med närhet till flera omtycka förskolor, skola, lekplatser, grönområden och inte minst Bråstorps handelsområde med affärer, café, apotek, busshållplats, restaurang mm. Ni har även cykelavstånd till Varamonbadet. Till Motala centrum tar det cirka fem minuter med bil.

Detta är en kommande försäljning med tillträde cirka juni 2023. Välkomna att lämna intresseanmälan och kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy