Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Centralvägen 32, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Villa
KVM
129.0 kvm, biarea 128.0 kvm
Tomt
1 509 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Generös villa med stora möjligheter på underbar tomt

Generös villa med en ljuvlig tomt om hela 1509 kvm i ett utmärkt läge av Trollbäcken!

Välkommen till denna rymliga villa om totalt 255 kvm belägen på lugn återvändsgata i en mycket praktisk del av familjära Trollbäcken.
Här finns möjligheten att förvärva ett stort och välplanerat hus i vinkel med generösa ljusflöden, stor tomt med underbar trädgård i sydväst, garage i huset, goda sociala ytor inne som ute samt möjlighet till god flexibilitet i rumsfördelning.
Huset är i välvårdat äldre skick, perfekt för den som önskar forma sitt nya drömhem som man själv behagar över tid.
På Centralvägen bor ni bekvämt och tryggt i ett klassiskt villaområde med direkt närhet till flertalet skolor/förskolor, dagligvaruhandel, Trollbäckens centrum, flertalet gym, Drevviken, restauranger och bussar som tar er snabbt och smidigt till Stockholm City på under 20 min.

- Stor och plan tomt om hela 1509 kvm.
- Familjevänlig trädgård med sol från dag till kväll i bästa läge sydväst.
- Chans att modernisera och planera som ni önskar.
- Fyra befintliga sovrum samt två allrum.
- Öppen spis, kakelugn och fiber i huset.
- Gott om förvaringsmöjligheter samt fullstor förvaringsvind.
- Stort garage/hobbyrum i huset - VA/el finns - möjligt att inreda till boendemiljö.
- Centralt läge med kort gångavstånd till Alléplan där ni finner bussar, matbutiker, florist, restauranger, vårdcentral och apotek.
- Skolor F-9 samt förskolor nås på några minuters gångavstånd utan att passera stor väg.
- Närhet till allt man kan önska i omgivning som bad, natur och idrott.
- Endast 20 min från Stockholm city.
- Tillträde enligt överenskommelse.

Väl i huset finner vi en stor entré med goda förvaringsmöjligheter såväl som avhängning för ytterkläder. I hallen finns även en gäst-wc.

Vidare från hallen öppnar bostadens sociala delar upp sig med vardagsrum, kök samt access till uteplatsen i enskild del.
Vardagsrummet innehar stora sociala ytor för möblering efter tycke och smak och stora fönsterpartier i flera väderstreck skänker mängder av vackra ljusflöden till dessa delar. I centrum av vardagsrummet finns en öppen spis som skänker myskänsla såväl som ytterligare värmekälla.
I anslutning till vardagsrum finner vi det funktionella arbetsköket med goda arbetsytor, förvaring genom skåp och lådor samt fullskalig maskinell utrustning.
Uteplatsen som nås genom altandörr ligger insynsskyddat och har gott om plats för allt som hör sommaren till. Solstolar, loungegrupper såväl som matbord för de stora sällskapen får utan problem plats. Till detta erbjuds ett solläge av absolut bästa klass där ni kan njuta hela dagen lång medan hushållets små springer runt på den stora tomten.

I avskild och privat del av entréplanet erbjuds tre sovrum samt ett badrum beläget intill master bedroom. Det fjärde sovrummet är beläget intill köket.

I nedre plan finner vi mängder av utrymmen och ytor att nyttja eller forma efter just era behov.
I dag finns ett stort och ljust allrum med vacker kakelugn, pannrum, matkällare, klädkammare/förråd, separat WC, tvättstuga med dusch samt bastu såväl som access till det stora garaget som idag nyttjats som hobbyrum. I denna del skulle den med visioner kunna bygga ytterligare boenderum, hemmakontor eller varför inte en uthyrningsdel med separat ingång?

Tomten och tillhörande trädgård är verkligen något alldeles extra. Förutom de stora plana gräsytorna finns bärbuskar, fyra stycken äppelträd, vackra björkar, planteringar samt buskar. Friggebod samt lekstuga erbjuds likväl.
För den med önskemål om att uppföra ett Attefallshus så finns utmärkta ytor för detta.

OMGIVNINGEN
Det klassiska villaområdet Trollbäcken erbjuder ett praktisk och enkelt boende för familjens vardag såväl som fritid.
På några minuters gångavstånd finner ni Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Vi når även populära Köttboden och Bageriet i Trollbäcken på endast några få minuters promenad.
Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Fornuddens skola (åk F-9) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd.
Busshållplats (Trollbäckens centrum) med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö ligger ett stenkast från huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.
Vill man utforska kommunen med en utflykt erbjuder natursköna Tyresö stora möjligheter för detta. Här finns skärgårdmiljö, underbara naturområden med inlopp till Tyresta naturreservat, Erstaviks naturreservat samt flera populära utflyktsmål som Kumla Herrgård, Alby friluftsgård, Brevikshalvön, Notholmen, Tyresö Slott samt Nyfors.

På det stora hela ett ljuvligt boende för den som önskar erhålla det bästa av två världar en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy