Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Banjogränd 4, Viksjö, Järfälla
Typ
Radhus
KVM
73 kvm
Tomt
201 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Enplanshus i lugnt och attraktivt område

Sällan till salu! Välkomna till ett välskött och välplanerat radhus i ett plan. Här bor man i lugnt område i populära Hummelmora med insynsskyddad tomt med närhet till förskolor, skolor, Viksjö Centrum och Viksjö golfklubb. Uppfart med plats för 1 bil framför huset och garage i länga.

De mycket yteffektiva 73 kvm är fördelade på ett sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum, rymlig tvättstuga och badrum med bastu. I vardagsrummet finns öppen spis, infällda spotlights i taket och stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp. Härifrån har man utgång till altan och trevlig uteplats utan insyn i väster-läge. Sovrummet är stort med gott om plats för dubbelsäng och annan möblemang. Hallen är luftig med gott om förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns renoverat badrum med infällda spotlights i taket, vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv med golvvärme. Ingång till bastu från badrum. Köket är ljust med golvvärme och plats för matbord vid fönster. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Från köket nås praktisk tvättstuga med groventré. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Miele och varmvattenberedare med frånluftsvärmepump från Bosch.

Järfälla kommun har ett väl utbyggt cykelvägsnät och bra bussförbindelser som smidigt tar dig till Barkarby Handelsplats med allehanda handel, Caféer, restauranger och service. I Jakobsbergs Centrum finns galleria, matbutiker, banker, gym m.m och i Viksjö Centrum finns lovordad ICA-butik, småbutiker, konditori och busshållplats. För den som uppskattar natur och bad finns flera badplatser att välja mellan, naturområden som Görväln med skidbacke och Järva med milslånga gångstigar och stråk. Ett stenkast från busshållplats som tar dig till pendeltågsstationen i Jakobsberg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy