Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hallongränd 8, Enebyberg, Danderyd
Typ
Kedjehus
KVM
131 kvm
Tomt
261 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Charmigt gavelkedjehus med solig uteplats

Beläget på eftertraktad adress i Enebyberg erbjuds nu detta härliga gavelkedjehus som uppfördes 1975. Hela huset badar i ljus och de dryga 131 kvadratmetrarna hyser bl.a. ett socialt entréplan med öppen planlösning mellan vardagsrum och tv rum. Trädgård med stort trädäck för utemöbler och grill, här finns gott om plats för barnens lek och för dig som tycker om att odla finns färdiga odlingslådor, perfekt solläge morgon till kväll! Totalt fyra sovrum, tre på övre plan samt ett på entréplan men möjlighet till fem sovrum om så önskas. Ett nyrenoverat kök från 2018, två badrum i ljust utförande med ny badrumsinredning. En rymlig tvättstuga med vitvaror från 2018 och en ny värmepump. Separat ingång till tvättstuga gör det enkelt att skölja av smutsiga barnstövlar. Huset är välvårdat och taket är bytt 2018.


Här får familjen ett mycket bra läge i en fin del av Enebyberg med några minuters gångavstånd till stora naturområden med motionsspår, samt inte minst Rösjön med fina badplatser bara 2,5 km bort. Det är även nära till Enebybergs gård och lite längre bort Enebybergs idrottsplats med både fotbollsplan, ishall, tennishall, löparspår, moutainbikestigar och vandringsleder. För barnfamiljen förenklas vardagen av närheten till lekplatser, förskolor och skolor. Danderyds gymnasium finns också några busshållplatser bort. Vardagsservice har du kring Enebytorg där det finns frisör, mataffär, café, restauranger, vårdcentral, skomakare, tygbutik, skönhetssalong, apotek samt Enebybergs kyrka, ungdomsgård, seniorträff och bibliotek. Något för alla helt enkelt.

Med buss når du snabbt större handelsplatser och knutpunkter som Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum och Mörby centrum där du kan byta till t-bana. Närmaste station för Roslagsbanan är Enebyberg eller Roslags Näsby.


Huset kommer att besiktigas 22/9, kl 08:00. Protokollet kommer publiceras på eftermiddagen/dagen efter. Säljaren kommer att teckna en s k dolda fel-försäkring.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy