Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rädisvägen 35, Hässelby Villastad, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
129.0 kvm, biarea 2.0 kvm
Tomt
163 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Hjärtligt välkomna till Rädisvägen 35!

Det är med stolhet jag presenterar detta välplanerade och mycket fina radhus om 129 kvm fördelat på två plan i populära och familjära Hässelby Villastad! Det här huset tar en verkligen med storm och särskilt efter att det fått sina smakfulla renoveringar de senaste åren. Här erbjuds ett toppmodernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna (nymålade utvändigt och invändigt 2021) som bjuder på utsikt i två olika väderstreck och lägg dessutom till de två fantastiska uteplatserna - här kan ni njuta av solen morgon och kväll. Här finns verkligen utrymme för familjen att sätta guldkant i vardagen - välkomna att stiga på!

Direkt när vi kliver in i entréhallen möts vi av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Här finns gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Direkt till vänster hittar vi ett av bostadens fyra harmoniska sovrum - här kanske ni önskar inreda ett eget hemmakontor? Vi går vidare och hamnar i fantastiska köket som kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Köket är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter med snygg arbetsbänk i trä samt lyxigheten med dubbla diskhoar. Här finns verkligen plats för hela familjen att samsas vid matlagningen. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys (2021) i egen avdelning. Möblera matbordet med finporslinet och bjud över familj och vänner!

Intill köket, i en delvis öppen planlösning, hittar vi det magnifika vardagsrummet som badar i härligt ljus från stora fönsterpartier och utgång till bostadens uteplats och lummiga trädgård. Vardagsrummet har ljust målade väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak - låt fantasin flöda och skapa familjens drömhem! Möblera med den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Vidare på våningsplanet hittar vi en helkaklad gäst-wc med wc-stol, tvättställ och spegel.

Vi tar en trappa upp och hamnar i familjens privata del av bostaden - här kan leksaker ligga framme utan att det stör gästerna. Master bedroom är harmoniskt och rymmer den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. De andra två sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor på det här våningsplanet? Precis intill trappen hittar vi den luxuösa badrummet med riktig hotellkänsla samt intilliggande bastu. Snygg mörk klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning, duschhörna med badkar samt tvättmaskin och torktumlare med snygg arbetsbänk i trä.

Hässelby Villastad är ett barnvänligt område med närhet till flera skolor, förskolor, kommunikationer och Åkermyntans Centrum. Här bor du även granne till vackra grönområden med härliga promenadstråk samt till Mälaren med badplatser och småbåtshamnar. I närheten finns Vällingby Centrum med ett stort utbud av affärer och restauranger. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 220 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Om ytterligare frågor skulle uppstå gällande bostaden, föreningen och området är ni varmt välkomna att kontakta ansvariga fastighetsmäklaren!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy