Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Öringevägen 103, Öringe, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
112.0 kvm
Tomt
165 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Öringevägen 103!

- Insynsskyddad baksida
- Fyra sovrum på övre plan
- Helkaklade badrum
- Fräscht kök
- I populära Öringe
- Nära golfbana, natur och busskommunikationer

Nu saluförs detta välplanerade radhus i familjära Öringe. Två plan med sociala ytor på nedre plan och sovrum på övre plan. Perfekt för er som vill bo utan insyn, med en solig baksida och med sociala ytor. Det finns ett lugn här som inte hittas överallt och solen lyser in på baksidan på morgon och förmiddag medan man på eftermiddag/kväll har sol på altanen som är belägen på framsidan.

Radhuset är välplanerad och alla rum har tilldelats gott om kvadratmetrar, här bor ni inte trångt. Vardagsrummet är stort och erbjuder flera olika möbleringskombinationer tack vare att alla väggar är möblerbara. Här får både soffgruppen och tv-möbeln plats tillsammans med läshörna, skrivbord, matbord eller vad ni nu vill fylla rummet med. Endast fantasin sätter gränser! Tack vare öppningen upp i tak från hallen blir rummet ljust och luftigt.

Från vardagsrummet nås baksidan med träaltan som årets varma månader har sol från morgon till tidig eftermiddag. Syrenbuskar ramar in fint och bidrar till en lummig känsla.
På nedre plan ligger det ljusa köket som har gott om både förvaring och arbetsyta tillsammans med en naturlig plats för ett större matbord. Intill ligger också en praktisk tvättstsuga.

Sovrummen är alla belägna på övre plan där det största rymmer en dubbelsäng för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Både hemmakontoret och sovrum till barnen får plats här. Har du tur hörs fåglarnas kvitter genom ett sommaröppet fönster och året om vajar trädkronan utanför i takt med vinden.

Hallen är rymlig och ger gott om utrymme för fler att klä på sig ytterkläder och skor samtidigt.

Badrummen är helkaklade och finns på både nedre och övre plan.

Öringevägen 103 har ett utmärkt läge i populära Öringe. Naturen nås på kort promenadavstånd och på kort cykelavstånd nås ridhus, simhall och Tyresö Centrum (ca 3 km bort). Golfbanan nås till fots och kommunikationerna är utmärkta där närmsta busshållplats ligger ca 700m ifrån bostaden. Till radhuset hör även garageplats alldeles nedanför huset.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

165 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

112 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Öringevägen 103

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Taxeringsår

2018

Värdeår

1983

Taxeringsvärde byggnad

1 754 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 331 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 085 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TYRESÖ BERYLLEN 42

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1983

Typ av byggnad

2-plansradhus

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Uteplatsbeskrivning

Träaltan på fram och baksida.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageplats tillhör. Gatuparkering finns.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Tyresö Beryllen Ga:3

Planer och bestämmelser

Bärnstenen,briljanten Och Beryllen, Stadsplan (Beslutsdatum: 19830203)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

2 257 800 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy