Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankarsrumsgatan 30, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
156 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

BÄSTA GAVELLÄGET I BULLERBYN!

Fantastiskt gavelläge! Solbadande engelskt radhus med fantastisk trädgårdstomt i ljuvligt gavelläge, det blir inte bättre än så här. Det vackra engelska radhuset har en bostadsyta om hela 156 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre plan. Bostaden är perfekt för stor familj då befintliga 3 sovrum är riktigt rymliga! Här bor man granne med föreningens underbara park där stora och små gärna samlas för mysiga fikastunder samt lek och bus på de generösa gräsytorna och den fina lekplatsen!

ENTRÉPLANET HAR HÖGT I TAK, PARKETTGOLV OCH GENOMGÅENDE VATTENBUREN GOLVVÄRME. Välkomnande kapprum med generös avhängningsyta i platsbyggd garderobslösning som ger såväl öppen som dolt förvaring. I det rymliga och lättarbetade familjeköket, med modern bistrokänsla, finns utrymme för matbord med plats för 8-10 personer till middag. Det lättmöblerade vardagsrummet har stora fönster och utgång till lummig och insynsskyddad trädgårdstomt, granne med föreningens parkliknande gård. På planet finns även en helkaklad wc med dusch samt en välplanerad tvättstuga med praktisk placering just intill köket.

MELLANPLANET RYMMER TRE FINA SOVRUM. På mellanplanet finns tre av bostadens rymliga sovrum och möblerbar hall/tv-rum med fönster i västerläge. Här finns även ett nyligen renoverat badrum, inrett med dubbla tvättställ och barnfamiljens efterlängtade badkar.

DET UNDERBARA VINDSPLANET HAR RYGGÅSTAK. Står biorummet, hemmagymmet eller pyssel- och hobbyrummet på familjens gemensamma önskelista så är det ytan på detta plan du söker, här behöver du inte välja, allt får plats! Rummet har ryggåstak, två takkupor och fönster i västerläge vilket sammantaget ger en fantastisk rymd. På planet finns även två generösa förråd som ger fina förvaringsmöjligheter.

ÖVRIGT. Bostaden är väl underhållen med fina materialval och har många detaljer som ger dess ägare extra guldkant i vardagen, ett litet axplock: entréplanets extra takhöjd, genomgående vattenburen golvvärme på entréplan, praktiskt och vackert marmorgolv i kapprummet som övergår till ekparkett i resterande del av planet, stora fönster som ger underbart ljusinsläpp, genomgående rymliga rum samt ryggåstak på vindsplan.
Under sommarhalvåret är trädgårdens lummiga grönska och generösa uteplats de självklara valen för goda grillmiddagar eller avkopplande vila i hängmattan.
Entrésidan är platsen för dagens första kopp kaffe i morgonsol, på den insynsskyddade gårdssidan finns soldyrkarens efterlängtade solläge för många sköna soltimmar i loungemöbel eller i solsäng. Sann Bullerbykänsla präglar området där massor av små kamrater bor i kringliggande hus. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även kort promenadavstånd till Spånga Torg med butiker, restauranger och fantastiska kommunikationer. Välkommen till Ankarsrumsgatan 30!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy