Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandvägen 113B, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Villa
KVM
160.0 kvm, biarea 30.0 kvm
Tomt
1 416 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Vacker funkisvilla med pool, havsutsikt och komplement-hus

Denna villa är REDO för försäljning och planeras i januari. Anmäl ditt intresse via formuläret, eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till exklusiva Strandvägen och denna moderna villa belägen i ett lugnt läge för det högt eftertraktade området Tyresö Strand.

Här erhåller ni ett hem av rang där solen lyser från morgon till kväll under sommarhalvåret samtidigt som havsutsikt över Erstaviken sätter guldkant på hemmet.
Utemiljöerna är något alldeles extra där entrén till huset erbjuder planteringar, träd, stenläggningar samt vitputsade murar. Längs med husets fasad löper ca 150 kvm terrass som följer soliga väderstreck hela dagen.
Via flertalet altandörrar i övre plan finner vi rejäl terrass med inglasat uterum, uppvärmd pool och gott om rymd för diverse loungegrupper som skapar en känsla av att besöka en läcker day-club vid medelhavet. Här ges helt enkelt alla förutsättningar för att skapa fina minnen med familj och vänner av den stora skalan. Detta med havet som er utsikt och solen som strålar hela vägen till nedgång. Upplev vidare sommarnattens ljus över viken, ren och skär magi utlovas.
Som om det inte vore nog finns ett fullskaligt komplement-hus som innehar kök, badrum samt boenderum. Perfekt för uthyrning, tonårsboende eller för verksamheten på hemmaplan.
Allt detta i boendekvalité och omgivning erhålls utan att för den del försumma vardagens viktiga pusselbitar som närhet till erkända skolor, matbutik samt utmärkta kommunikationer till Stockholm city. Helt enkelt det bästa av två världar!

- Havsutsikt över Erstaviken.
- Terrasser om ca 150 kvm, uterum och uppvärmd pool.
- Sol från morgon till nedgång under årets varma månader.
- Villa uppförd 2010 i modern funkisinspirerad stil.
- Välskött och mycket välplanerad med fem sovrum samt två allrum.
- Energisnålt hus med bergvärme. E-klass : (B) vilket ger ränterabatt hos de flesta banker.
- Komplement-hus med badrum, kök och boenderum.
- Vackert anlagd och lättskött tomt i en seans av växter, bärbuskar, häckar, träd och sober stenläggning.
- Skärgårdsnära miljö med båtklubbar, strandbad och naturreservat runt hörnet.
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning.

Entréplanet erbjuder goda sociala ytor med ett allrum, två rejäla sovrum, ett stort badrum med badkar, dusch samt bastu. Till detta finns även ett stort klädvårdsrum samt ett förråd.

Övre plan erbjuder ett stort allrum med grandios takhöjd i nock samt underbara fönsterpartier som vetter mot havet. Här finner vi kök, vardagsrum och matplats i en öppen och smakfull lösning som inbjuder till sociala sammanhang. Centralt i dessa ytor finns en vacker kamin som dels skänker värme, men framför allt en mysig atmosfär en kulen kväll.
Köket är fullmatat med all den utrustning som önskas, goda arbetsytor samt gott om förvaring i lådor och skåp.
Från allrummet som knyter ihop övre planets samtliga rum finner vi tre sovrum där två är belägna i den ena delen medan master ligger privat i motsatt del. Det ena mindre sovrummet nyttjas idag som walk in closet och det andra som kontor.
Master bedroom innehar förutom god rymd och utsikt emot havet en klädkammare. Badrummet i övre plan ligger intill master bedroom och består av dusch, wc samt kommod.

De ljuvliga utemiljöerna nås från fyra olika utgångar i det övre planet. En från kök, vardagsrum, master bedroom samt sovrum som idag nyttjas som kontor.

Är man sugen på ett dopp i havet nås Erstavikens havslinje på några minuters avstånd.

På det stora hela ett perfekt hus för familjen som önskar det lilla extra i vardagen.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat ? spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns en kort promenad från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det på kort avstånd anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Anmäl gärna ditt intresse för att informeras löpande fram till planerade visningar i januari.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy