Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grantoppsgränd 57, Hässelby Norra Villastad, Stockholm
Typ
Kedjehus
KVM
113 kvm, biarea 12 kvm
Tomt
366 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Varmt välkomna till Grantoppsgränd 57!

På en av Hässelby Norra Villastads mest populära gator presenterar jag nu detta familjära och välplanerade kedjehus om 125 kvm. Bostaden präglas av ljusa väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Social och smart planlösning som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Ett modernt och bekvämt boende med bra standard på så väl material- som interiörsval. Bostaden stoltserar med uteplats på både fram- och baksida, här kan ni njuta av solen under både morgon och kväll. Det här vill ni inte missa - välkomna att stiga på!

Vi kliver in i entréhallen och möts direkt av en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. Här finns gott om utrymme för hela familjens ytterkläder och skor samt hallmöbel om så önskas. Intill entréhallen hittar vi bostadens rymliga badrum - här är det gott om plats för familjens morgon. Välutrustat med tvättmaskin och torktumlare med vit snygg arbetsbänk ovan. Vidare finns spegel med belysning, rymligt tvättställ med komod samt badkar. Vi fortsätter från hallen, till höger, och hamnar det sociala köket som har allt man önskar. Det är stilrent med vita skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i trä. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Duka upp matbord för 4-6 personer med erat finaste porslin och bjud över familj och vänner på en god och härlig middag.

Bostadens vardagsrum hittar vi lite längre in och här strålar ljuset in genom stora fönsterpartier och utgången till den lummiga insynsskyddade trädgården. Vardagsrummet erbjuder flera olika alternativ för möblering - låt fantasin flöda och skapa ert drömhem med soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. För att maximera mysfaktorn ännu mer finns här även en braskamin för vinterns långa kalla kvällar. Uteplatsen har ett fint träddäck som rymmer flera olika möblemang och inbjuder till festmåltider under sommarhalvåret med grillen i högsta hugg.

Bostadens master bedroom ligger i anslutning till entréhallen och är ljust och rymligt. Möblera med dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Intilliggande klädkammare som sväljer hela familjens kläder och skor. De två mindre sovrum är placerade intill köket och rymmer säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor eller eget bibliotek? Om ni önskar ytterligare ett sovrum går det enkelt att dela vardagsrummet, vilket är originalplanlösningen, och få ett rum till. Tillsist har hittar vi bostadens andra badrum med wc-stol, infälld spegel samt duschhörna.

Missa inte denna pärla till bostad - kanske är det ni som flyttar in här? Välkomna hem!

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med flertalet lekplatser och grönområden som ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, utegym samt viss djurhållning. På cykelavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg. I området finns också flertalet skolor och förskolor, bl.a. Backluraskolan (F-6), Trollbodaskolan (F-9), Smedshagsskolan (F-9) samt populära förskolan Gulsippan som endast ligger på ca 4 min promenadavstånd m.fl.

Har ni frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy