Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kamomillbacken 10, Ekhagen, Jönköping
Typ
Villa
KVM
113.0 kvm, biarea 52.0 kvm
Tomt
377 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Kedjehus av nyproduktionskvalitet med extra faciliteter!

Yteffektivt kedjehus med trevlig, charmig och underbar altan, sol hela förmiddagen, eftermiddagen och kvällen och plats för matbord, loudgegrupp och Jacuzzi. Här bor du som på hotell med lite behov av underhåll och ytor med plats för umgänge och rekreation! Helt enkelt din privata festplats, varje dag!

Detta ljusa och moderna kedjehus stod färdigt 2006 och håller fortfarande mycket god kvalitet. Ett smart planerat hem med generös takhöjd, fint ljusinsläpp, braskamin och härlig atmosfär.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett stilrent, modernt och öppet kök med generösa arbetsytor, fönster mot tomten, släta luckor, köksö och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är ljust, fräscht och stilrent. Ny badrumsinredning från 2020. Det öppna, fina och trevliga vardagsrummet med gråmålade väggar och ekparkett bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster, fönster åt två håll, en härlig kamin och generös takhöjd.

Här ingår en tomt om 377 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets trevliga, charmiga och underbara
altan, balkong och uterum passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Här har du nära till såväl grönområden som förskola, lekparker, skidbacke, friluftsområden och busshållplats i Jönköping. Bondbergets naturreservat och slalombacke ligger inom gångavstånd och en kort promenad bort hittar du även Asecs köpcentrum.

Detta är ett så kallat REDO hus vilket innebär att säljaren inte bestämt datum för visning ännu. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att huset kan komma att säljas redan innan husets annonseras med öppen visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy