Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 600 000 SEK / Fast Pris
Adress
Källberga - Hus 5, Källberga,
Typ
Radhus
KVM
99.0 kvm
Avgift
4 595 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Brf Knarren - Nyproduktionsprojekt

Brf Knarren är ett nytt radhusprojekt i den nya stadsdelen Källberga i skärgårdsstaden Nynäshamn. Kvarteret består av 30 unika parhus och radhus ritade av Blooc och kommer att uppföras i bostadsrättsform med planerad inflytt under 2023. Pris från 3 250 000 kronor.

Om bostäderna
Bostäderna är ritade av arkitekterna på Blooc med människan i centrum och med fokus på att lyfta fram kvalitéer för varje enskilt hus. Husens boarea kommer att bli 99 kvadratmeter i två plan med 5 rum och kök varav 3?4 sovrum. Planlösningen är smart, lätt att möblera och detaljerna är noggrant utvalda. Entréplan får stora och härliga sociala ytor medan den övre våningen tillåts vara privat. Husen präglas av härliga ljusinsläpp och en hög nivå på design som ger en modern och ombonad känsla.

Om området
Källberga i Nynäshamns kommun blir en levande och hållbar stadsdel på landet med havet och Stockholms skärgård nära intill. Här finns möjligheten till ett rikare liv och förverkliga drömmen om kvalitet i livets alla delar. Hur vi bor, hur vår vardag ser ut och hur våra barn växer upp. En plats fylld av liv, där barnen kan röra sig fritt och som man vårdar och utvecklar tillsammans.
Den lokala förankringen sätter prägel på området som får en egen förskola/skola (F-6) med inskolning 2023 och promenadavstånd till odlingslotter, friluftsaktiviteter och naturupplevelser. Torget, Källbergas entré och hjärta, blir de boendes vardagsrum som gör Källberga till en levande småstad, till skillnad från en slumrande sovstad. Här finns butiker, café, arbetsplatser och närservice. Handelsträdgården, caféer och torghandel med lokala livsmedelsproducenter från Södertörn och Muskö bidrar till hembygdskänslan i Källberga, liksom området koloniträdgårdar där de boende kan odla sina egna grönsaker, kryddor och blommor.

Källberga blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn är du på 10 minuter och till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Källberga ? morgondagens naturnära boende med människan i fokus. Visionen fortsätter att växa - Källberga fylls av liv och människor som kallar platsen hemma.
Vi tillämpar först-till-kvarn-principen ? om flera är intresserade av samma bostad är det den som meddelar sitt beslut först som får chans att köpa bostaden. Vill du veta mer om bostäderna? Kontakta ansvarig mäklare eller läs mer om bostaden nedan. Besök gärna https://blooc.se/projekt/knarren-kallberga/ för att läsa mer om projektet.

Stefan Sandin
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna
070-663 79 59
stefan.sandin@skandiamaklarna.se

Allmän information

Pris

3 600 000 SEK (Fast Pris)

Tillträde

Preliminärt Q4 2023

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

99 kvm

Areauppgift enligt

Byggherren

Gatuadress

Källberga - Hus 5

Kommun

Nynäshamn

Lägenhetsnummer

5

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Knarren

Brf bildades

2021

Byggnader

Byggår

2021

Ekonomi

Månadsavgift

4 595 SEK/månad. I avgiften ingår Ek förvaltning, hushållsavfall, fastighetsförsäkring, kostnad föreningslån, markskötsel gemensamma ytor, löpande underhåll.

Andelstal

3,3333

Kommentar

Bredband/tv: 300 kr, Hemförsäkring: 400 kr. Dessa två posterna är svåra att sätta en generell kostnad för eftersom det beror helt på vilken hastighet på bredbandet och hur många tv-kanaler man väljer att ha samt att försäkringskostnaden styrs utifrån hur stor summa du väljer att försäkra ditt lösöre.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

350 SEK/månad

Hushållsel

652 SEK/månad

Vatten

610 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 612 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta