Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rävekärrsgatan 241, Stensjön, Mölndal
Typ
Radhus
KVM
117.0 kvm
Tomt
179 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevligt radhus med barnvänligt, attraktivt och centralt läge

Välkommen till detta radhus som rymmer 117 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett yteffektivt boende vars rymd skapar en luftig känsla.
Hemtrevligt radhus på trevliga, omtyckta och trivsamma Rävekärrsgatan. Här bor du barnvänligt, attraktivt och centralt med Mölndals galleria och Kvarnbyforsen ett stenkast från huset.

Den rogivande, trevliga och barnvänliga hörntomten som hör till huset har fruktträd, stora gräsytor, soligt sydvästläge, bärbuskar och många soltimmar. Här finns även ett garage med plats för en bil samt en trevlig, stor och ljus altan med lättmöblerade ytor, trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Här har du nära till såväl grönområden som skola, matbutik, köpcentrum, bra kommunikationer och förskola i Mölndal. Mölndals galleria och Kvarnbyforsen ligger ett stenkast från huset och tio minuter bort hittar du även Gunnebo slott och Horsikans badplats.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5

Tomtareal/mark

179 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

117 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rävekärrsgatan 241

Ort

Mölndal

Kommun

Mölndal

Taxeringsår

2018

Värdeår

1973

Taxeringsvärde byggnad

1 407 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 268 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 675 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MÖLNDAL FÄLTMÄTAREN 28

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1973

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Mölndal Fältmätaren Ga:1

Planer och bestämmelser

Rävekärrsområdet, Stadsplan (Beslutsdatum: 19700615)

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

2 125 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy