Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
De La Gardies gränd 30, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Villa
KVM
140 kvm
Tomt
451 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

En villadröm för familjen i områdets bästa läge

ÄNTLIGEN! Villa med pool, sol hela dagen & underbart läge mot skog!
Nu finns möjligheten att förvärva ett alldeles utsökt exemplar av de mycket sällsynta villorna på eftertraktade De La Gardies gränd - Tyresö Strand endast 25 min från city.
Belägen i Tyresös mest praktiska villaområde för barnfamiljen erhåller ni här en boendemiljö av absolut högsta klass.

Villan ligger insynsskyddat och lugnt beläget på återvändsgata i områdets allra bästa läge med vy mot skog och trolska ängar. Solen skiner här från tidig morgon på framsidan till sen kväll på baksidans trädgård som innehar uppvärmd pool, stora altaner, uterum och gräsytor för spring och lek.
Planlösningen är optimal för barnfamiljen där de stora sociala ytor återfinns i entréplan medan tre rymliga sovrum och allrum återfinns i övre plan. I entréplan finns även relax med bastu och dusch som har egen utgång till baksidan.
Det lugna området är en skär idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård, havsbad samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd. Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som kort promenad till flertalet populära skolor & förskolor, utmärkta kommunikationer till city samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Helt enkelt det bästa av två världar!

- Områdets bästa läge med privat och lugnt belägen baksida i soliga sydväst.
- Genomgående gott skick och mycket kvalitativa val i utförda renoveringar - bara att flytta in och trivas.
- Ljuvliga utemiljöer med omgärdande staket, uppvuxen trädgård, pool, uterum, altaner samt stort förråd.
- Garage med el och vatten draget samt stenlagd uppfart med plats för två fordon.
- Välplanerat med goda sociala ytor nere, samt rymliga sovrum och allrum i övre plan.
- Gott om förvaringsmöjligheter i hus såväl som garage, förråd och fullstor vind med höjd i nock (möjlig att inreda).
- Ett stenkast till skolor, naturområden, idrott och kommunikationer.
- Läge, läge, läge. Upplev området på plats och bli hänförda!

Väl i huset möts vi av en trevlig och ljusflödande hall där de fräscha och stilrena ytskikten som är genomgående direkt gör sig påminda. Till vänster finner vi det välutrustade klädvårdsrummet och till höger ett nyrenoverat kök med sobra och omsorgsfullt valda detaljer som mörka skåpsluckor med exklusiv bänkskiva i komposit. Planeringen är optimal med rejäla arbetsytor, god förvaring i skåp och lådor samt högklassig maskinell utrustning som även innefattar en inbyggd vinkyl. I köket finns även rymlig matplats med utsikt mot framsidan.

Det stora vardagsrummet som återfinns i halvöppen lösning från köket erbjuder ljusa nyanser på golv och väggar där massiva ljusflöden genom flertalet fönster skapar en härlig känsla rakt igenom. Ytorna är goda för flexibel möblering och en centrerad braskamin skänker värme såväl som myskänsla en kulen vinterdag.
Från vardagsrummet nås utgång till den härliga baksidan med sol från förmiddag till sen kväll. Här kan ni utan insyn plaska i poolen, spela kubb på gräsmattan eller bara luta er tillbaka i solstolen och njuta av skogens fågelsång. Mot kvällskvisten dukar ni upp middagen i uterummet med skjutbara glaspartier och njuter långt in på småtimmarna.

I entréplan finns även ett läckert badrum/relax med bastu och dusch såväl som en separat toalett. Från basturummet nås även separat utgång till baksidan.

Vidare i övre plan finner vi mycket god förvaring samt bostadens samtliga sovrum.
Direkt ovan trappa möts vi av ett allrum med suveräna förvaringsmöjligheter i stor och för ögat gömd walk-in closet. Allrummet erbjuder även yta för kontorsdel eller mindre tv-hörna.
Tre rymliga sovrum finns att tillgå varav två fördelade i samma del och en placerad i enskild del av planet. De två mindre sovrummen är av god rymd och innehar plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang såväl som skrivbord.
Master bedroom är väl tilltaget och har plats för dubbelsäng såväl som flexibel möblering enligt önskemål.
I planet finns även ett rymligt och funktionellt badrum med WC, dusch, handfat samt kommod. Möjligt att enkelt installera badkar om man skulle vilja det.

Den uppväxta trädgården med omgärdande staket är något alldeles extra med fint anlagda planteringar, uppväxta häckar samt bärbuskar såväl som körsbärsträd. För familjens yngre medlemmar finns gott om plana gräsytor att springa av sig på. Kanske slinker det även ner någon jordgubbe direkt från trädgårdslandet när ingen ser på...

På det stora hela är detta ett drömboende för dig som bara vill kunna sätta nyckeln i dörren, flytta in och njuta av en barnvänlig, naturnära och praktisk tillvaro från första stund.

OMRÅDET
Området Trädgårdsstaden - Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för familjen som önskar allt och lite till i sin omgivning.
På fem minuters gångavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Ett stenkast bort längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.
Busshållplats (Strandtorget) erbjuder direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, populära Strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
Som tips en solig dag tar ni med picknick-korgen och besöker pittoreska Notholmen som nås från den storslagna slottsparken som omgärdar Tyresö slott. Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat eller Erstaviks naturreservat.


VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy