Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skogsvägen 49, Toarp, Borås
Typ
Villa
KVM
103 kvm, biarea 130 kvm
Tomt
921 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

1-plansvilla med källare i barnvänligt område.

Välkommen till Målsryd och denna välskötta villa på Skogsvägen 49. Målsryd ligger bara 12 minuter från stan men ändå kommer man bort från stadsvimlet. Här har du möjlighet att själv skapa din drömvilla utifrån en bra stomme. Huset är dränerat och värmesystemet är bytt. Utvändigt så har man målat om och bytt delar av fasad vid behov. Stor och platt trädgård som är lättskött. Insynsskyddad tomt med skogen som granne. Det finns ett trevligt uterum som man kan nyttja stora delar av året, i anslutning till det finns även en stensatt uteplats där man kan ta en kaffe i solen. Varmgarage finns med ingång till huset.

Inomhus behövs huset uppdateras till dagens standard. I hallen möts du av en rymd då trapphuset är öppet. Smart planlösning med vardagsrum och kök invid varandra, här finns en möjlighet att öppna upp för att få en öppen planlösning. Till vänster om hallen har man alla sovrum samt ett badrum. När man kommer ner i källaren så har man ett stort allrum i vinkel med en öppen spis, perfekt för barnen att ha över kompisar eller ett ställe där hela familjen kan mysa in sig en fredagskväll. Utöver detta finns gott om förråd, tvättstuga samt ett extra badrum. Från tvättstugan har man direkt ingång till garaget. Öppen spis är provtryckt och larm finns installerat.

På skogsvägen bor du med gångavstånd till skolan, du bor även på rätt sida vilket betyder att man inte behöver passera några stora vägar, därför kan man låta barnen cykla och gå i området utan att man behöver oroa sig. Inom cykelavstånd har man även Målevi och Målsryds IF.

Huset är besiktigat men säljs med friskrivningsklausul, kontakta mig för mer info kring detta.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy