Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rönnbärsgatan 31, Vikingstad, Vikingstad
Typ
Villa
KVM
113.0 kvm, biarea 153.0 kvm
Tomt
867 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar familjevilla i Vikingstad!

Med ett attraktivt tomtläge i detta charmiga villaområde hittar vi denna förtjusande fastighet beståendes av ett enplanshus med källare med en totalyta om 266 kvadrat!

Här radar kvalitéerna upp sig för dig som ställer höga krav på ditt nästa boende. Tomten är skyddad och fint anlagd med fruktträd och en härlig pergola där vinrankorna klättrar på sommaren. Allt detta inbäddad i ett fint solläge.

Detta är ett välhållet hus med totalt fem potentiella sovrum. En av höjdpunkterna i huset är vardagsrummet och matsalen som ligger med öppen planlösning med stora fönsterpartier åt två håll vilket skapar ett fint ljusinsläpp. Intill vardagsrummet ligger köket, stort härligt kök med köksö och utgång till altanen. På entréplan finns ett badrum och i källaren finns en WC och separat bastu och dusch och en rymlig tvättstuga. Generösa förvaringsutrymmen i källarplan och garderober i sovrummen. Interiören präglas av smakfulla färg- och materialval.


Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Vikingstad är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo ostört. I närheten ligger Valkebobadet med tempererade bassänger. Från Vikingstad tar du smidigt pendeln in till Linköping på 6 minuter, här har du även nära till allt vardagen kräver, skola, bra kommunikationer, pizzeria och matbutik.

Tillträde till huset är möjligt i mars 2023.

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig entréhall med förvaring på hatthylla. Laminatgolv och målade väggytor.

KÖK
Smakfullt kök som renoverades 2017. Ljusa skåpsluckor i trä, bänkskiva i massivt trä och vitt kakel som stänkskydd. Köket erbjuder goda arbetsytor med en köksö som delar av mot den lilla lounge hörnan intill fönstret. Det finns gott om skåpsförvaring. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med häll, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Parkettgolv och målade väggytor.
Här finns en utgång till husets baksida med tillhörande altan (delvis under tak).

VARDAGSRUM
Socialt utformat vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Fönster i två väderstreck bidrar med härliga ljusflöden. Parkettgolv och målade väggytor.

SOVRUM ENTREPLAN
På entréplan finns tre sovrum, sovrummen är av varierande storlek med fina ljusinsläpp och målade i naturnära färger på väggarna. Det finns förvaring i garderober i varje rum.

BADRUM
Badrummet renoverades 2014. Våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustat med toalett, badkar handfat i kommod.

KÄLLARE
I husets källare finns allrum med en eldstad som bidrar med värme och mysfaktor under vinterhalvåret. Tre potentiella sovrum/gästrum. Här finner vi en WC som renoverades 2015 med toalett och handfat. Här finns även bastu samt dusch, tvättstuga med tvättmaskin och arbetsbänk med ho. Flertalet smarta förvaringsutrymmen samt separat ingång.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

8 varav 6 Sovrum

Tomtareal/mark

867 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

113 kvm

Biarea (BIA)

153 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rönnbärsgatan 31

Ort

Vikingstad

Kommun

Linköping

Taxeringsår

2018

Värdeår

1975

Taxeringsvärde byggnad

1 686 000 SEK

Taxeringsvärde mark

676 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 362 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING BANKEBERG 11:155

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1975

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Solmark 2:2 M Fl Inom Norra Delen Av Vikingstad, Stadsplan (Beslutsdatum: 19740117)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

2 442 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy