Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 200 000 SEK / Prisex. 1,2 - 2,5 milj.
Adress
Svärdsklova, Svärdsklova, Nyköping
Typ
Villa
KVM
0.0 kvm
Tomt
975 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bo i Svärdsklova!

Nu släpper vi ytterligare två etapper (Gården och Ängen) byggklara tomter med bra byggrätter!
Tomtpriser från 1,2 - 2,5 miljoner ex. anslutningsavgifter. Länk: http://boisvardsklova.se

Naturens själ ger ro och vila, Svärdsklova upplevs med lätta steg och sommarben. Lämna stadens puls, i ögonblicken finna lugn och förundran.

Bygg ditt eget drömhus i fantastisk skärgårdsmiljö.
Gemensamt för alla hus i Svärdsklova är att de har närheten till havet och det bästa naturen har att erbjuda året om. Fritidshus eller permanent, du bestämmer.
I området finns möjlighet till egen båtplats och flertalet badplatser samt padelbana.

Kommunalt V/A kommer att anslutas våren 2022 vilket ytterligare bidrar till att inte bara naturtomten, utan även huset blir mera underhållsfritt så att du bara kan slappna av i denna fantastiska miljö.

Bo nära havet och vacker natur. Här kan du njuta av både klippbad och badstrand. I området finns i dag en härlig säsongsbaserad restaurang med fokus på hållbarhet och naturliga smaker. I området planeras även en ny gästhamn med bryggor och sjömack. En kort bilresa bort finns även det vackra naturreservatet "Stendörren?.

Ca 20 min med bil från Nyköping och ca 90 min från Stockholm.

Säsongsbaserad restaurang med fokus på hållbarhet och naturliga smaker.
I direkt anslutning till Skärgården.

Tomterna i projektet säljs till fasta priser och enligt principen "först-till-kvarn".

Läs mer om tomterna och området på projektets hemsida: http://boisvardsklova.se

Allmän information

Pris

1 200 000 SEK (Prisex. 1,2 - 2,5 milj.)

Tomtareal/mark

975 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Kommun

Nyköping

Fastighetsbeteckning

NYKÖPING SVÄRDSKLOVA 2:95

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 200)

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Nyköping Svärdsklova Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Nyköping Vålarö Ga:1

Planer och bestämmelser

Svärdsklova 2:1,del Av,svärta, Detaljplan (Beslutsdatum: 20081120, Registreringsdatum: 20090224)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta