Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svärdsjövägen 29, Ovansjö, Sandviken
Typ
Villa
KVM
196.0 kvm, biarea 70.0 kvm
Tomt
3 194 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Smakfullt renoverad bostad med bevarad lantlig charm!

Smakfullt renoverad bostad med bevarad lantlig charm! Här ges du chans att flytta in i ett hem med vackert lantkök från 2019 från vilken du har underbar vy över åker- och betesmark via stora glasdörrar. Härifrån kan du trippa ner till köksträdgården för att hämta egenodlade grödor till höstens långkok eller sommarens bakverk med bär och frukt från trädgården. I innerhall, kök och matrum ligger vattenburen golvvärme via bergvärmepump från 2017 som ger dig ett skönt och behagligt inomhusklimat. Uppvärmningen tillsammans med nytt tak, 3-glasfönster isoler och delvis tilläggsisolering har uppgraderat husets energieffektivitet väl. I det tilltagna vardagsrummet finns sedan öppen spis att mysa intill under ruggiga höst och vinterdagar.
Helkaklade badrum från 2016 finns på vardera plan där det på entréplan rymmer badkar såväl som duschhörna. Idag ger planlösningen sociala utrymmen på entréplan med möjlighet att göra ett sovrum till om övervåningens idag fyra sovrum behöver utökas.

I den lummiga och grönskande trädgården finns flera härliga platser att slå sig ned för en stunds avkoppling såväl som plats för barnen att leka. Finn din favoritplats i hängmattan under äppelträdet eller på den altan som finns intill köksträdgården, ovanför altanen finner ni uterummet och terassen i västerläge. Från övervåningens hall nås balkong i nordvästläge där du med fördel kan slå dig ner en stund och avnjuta dagens sista solstrålar.

En bostad för dig som söker bekvämt boende med extrautrymmen och smidiga pendlingsmöjligheter dels med påfart till E16 och goda bussförbindelser.

Välkommen Hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy