Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Klippvägen 3B, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Villa
KVM
140 kvm, biarea 66 kvm
Tomt
800 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Topprenoverad 30-talare med bevarad själ omgiven av underbar trädgårdstomt

När den nutida finsnickaren möter dåtidens finsnickare Edoff Edlunds högt belägna Edoffshill uppstår en svårslagen kombo som bara kan upplevas på plats.

Villa Edoffshill byggdes 1931 och har under de senaste åren varsamt renoverats till ett hus av högsta klass. Redan i hallen möts du av vacker fiskbensparkett och en sprakande braskamin som hälsar dig välkommen och som sätter nivån för resten av huset. Tidstypiska detaljer såsom stukaturer, glasinfattade dubbeldörrar och gamla trägolv har behållits och nya platsbyggda garderober och bokhyllor har byggts med genuin kvalitet för att passa in.

Husets höga läge skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och genomgående välplanerade ytor. Vi finner bland annat ett stort vardagsrum med snygg platsbyggd bokhylla och plats för såväl större soffgrupp som matsalsdel, renoverat och fint kök, högklassigt badrum, 3 fina sovrum med platsbyggda såväl garderober som bokhyllor samt ett nedre plan med såväl stilrent badrum/tvättstuga, allrum, sovrum/kontor och slutligen en inredd vinkällare som pricken över i:et.

Trädgården är en riktigt oas med Bullerbykänsla där plana gräsytor blandas med underbara sällskapsutrymmen såsom en pergola med utekök men även en större rund altan att njuta av solens flesta timmar i goda vänners lag.

Beläget på lugn gata med god grannsämja och närhet till såväl förskola (runt hörnet)/skola och Huddinge centrum (endast 7 minuters promenad till pendeltåg) som till lekparker, vackra naturstråk och löparspår.

Ett hem att trivas i som bör upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Redan i hallen visar huset sin klass och elegans med vacker fiskbensparkett, braskamin som central punkt, plats för möblering samt vidare anslutning till separat kapprum för ytterkläderna.

--- Separat WC med marmorgolv, toalett samt tvättställ.

--- Vackra glasinfattade dubbeldörrar leder oss vidare in till ett underbart vardagsrum/matsal med fiskbensparkett samt stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Plats för såväl soffgrupp som matgrupp samt en mycket smakfullt designad och platsbyggd bokhylla.

--- Ljust och fint kök som genomgått en ordentlig ytskiktsrenovering men med bibehållen charm och själ. Nyslipat och oljat trägolv, fönster ovan diskbänken, bänkskiva av gotländsk kalksten, goda arbetsytor, matplats för 4-6 personer med mindre serveringsgång med bänk/väggskåp intill samt vitvaror i form av induktionshäll (SMEG), kyl och frys (Whirlpool), inbyggd varmluftsugn (SMEG)/mikro (Siemens) samt diskmaskin (SMEG). Vitvaror från -17.

ÖVRE PLAN:

--- Rymlig och möblerbar hall med parkettgolv och anslutning till samtliga rum på övre plan.

--- Trevligt sovrum med slipat och oljat trägolv, platsbyggd säng i ett mysigt sovalkov samt platsbyggd garderob och fin bokhylla.

--- Bra sovrum med slipad och oljad fiskbensparkett, plats för såväl säng som annan möblering samt platsbyggd garderob.

--- Högklassigt badrum med genuin SPA-känsla (-18). Marmorbeklätt golv med underliggande golvvärme, toalett, tvättställ samt generös duschhörna med takdusch.

--- Stort och svårslaget sovrum med fiskbensparkett, gott om plats för större säng samt anslutning till såväl egen walk-in-closet samt balkong.

NEDRE PLAN:

--- Allrum/Tv-rum med heltäckningsmatta och platsbyggda förvaringsutrymmen.

--- Helkaklat och mycket smakfullt inrett badrum i kombination med tvättstuga med klinker och underliggande golvvärme. Här finner man toalett, badkar, goda arbetsytor samt tvättho, dubbla tvättmaskiner samt torktumlare (Bosch -19).

--- Förråd/pannrum.

--- Bra arbetsrum/kontor/gästrum med heltäckningsmatta och plats för förvaring.

--- Mindre gästrum med heltäckningsmatta, platsbyggd säng samt plats för förvaring.

--- Vinkällare av yppersta klass med klinkergolv, vinkyl samt platsbyggda hyllor.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

800 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Helt fantastisk trädgårdstomt med idyllisk Bullerbykänsla där plana gräsytor blandas med växthus, fina träd, odlingsytor och diverse noga utvalda och vackra växter och blomster såsom exempelvis röda/svarta vinbär, smultron, rabarber, vinrankor, fina perenner, körsbärsträd, äppelträd, kastanjeträd, rhododendron, syrenhäck samt lagerhäck.

Boarea (BOA)

140 kvm

Biarea (BIA)

66 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Klippvägen 3B

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Taxeringsår

2018

Värdeår

1932

Taxeringsvärde byggnad

1 825 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 856 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 681 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HUDDINGE FONTÄNEN 3

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1932

Typ av byggnad

1 ½ plan med inrett källarplan

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2+3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Tegelpannor (omlagt 1980), taktvätt och takrengöring 2017.

Grund

Betongplatta

Typ av uppvärmning

Vattenburet system - värmepump (luft/vatten) från 2014

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä (ommålat -15)

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber.

Uteplatsbeskrivning

Rund och trevlig altan i anslutning till en sagolik pergola med utekök och såväl insynsskyddat som soligt läge. Plats för såväl sittgrupp som solstolar. Här kan man avnjuta många sena sommarmiddagar i goda vänners lag. Dessutom finns en balkong i söderläge och ytterligare en altan i sydväst.

Övriga byggnader

Växthus om ca 7 kvm, redskapsbod om ca 15 kvm samt lekstuga.

Ekonomi

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsströmmen.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 428 SEK/år

Renhållning

2 258 SEK/år

Elkostnad

26 100 SEK/år

Summa driftkostnad

32 786 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Grusad uppfart med plats för 2 bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Fullersta Gård Syd, Detaljplan (Beslutsdatum: 19950621)

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att anlägga, använda och underhålla utfartsväg inom område x. - Väg

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya vatten-och avloppsledningar inom område x. - Vatten-och avloppsledningar

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

4 678 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy