Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Slångränd 4, Enebyberg, Danderyd
Typ
Kedjehus
KVM
140 kvm
Tomt
261 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Charmigt kedjehus i eftertraktat område

I lugnt, familjärt område saluförs just nu ett charmigt kedjehus i fint skick. Solig lättskött trädgård mot allmänning där barnen kan leka. Med absolut närhet till förskola, skola, natur och Enebytorg med all tänkbar service. Huset har många bra lösningar för att förhöja standarden för familjen, flertalet luftvärmepumpar som även skänker kyla varma sommardagar, fina takfönsterbalkoger i två sovrum på övre plan för extra ljusinsläpp och vädring. Entrésida är stensatt med fina planteringar samt biluppställningsplats.

På 140 välplanerade kvadratmetrar finns 4 riktig bra sovrum, stor altan med dags och kvällssol och trevlig tomt, dessutom ute-spabad. Huset är även väl underhållet med flertalet åtgärder de senaste åren. Se renoveringslistan.

De två våningarna är bra disponerade med ett ljust och trevligt entréplan med rymligt kök och ett stort vardagsrum plus ett trevligt allrum/sovrum som är lite av en flygel då det har omskapats från det före detta garaget. Idag används detta som sovrum, perfekt för tonåringen då det finns egen ingång från altanen.

Övervåningens tre sovrum är alla i en bra storlek och har en mysig känsla med snedtak och fina takfönsterbalkonger, detta ger rummen rymd och ljus. Två bad/duschrum, samt bastudel. Badrummet på övre plan är renoverat 2020 . Huset har även gott om förvaringsutrymmen. Totalt finns tre klädkammare, en på övre plan och två på nedre plan.
Dessutom finns en stor groventré samt gott om förvaring även i tvättstugan. Tvättstugan har ett takfönster som är elektriskt öppningsbart möjlighet till vädring och skänker rummet ljus.

Altanen har ett nästintill insynsfritt och ogenerat läge på baksidan, med dag och kvällssol att njuta av vid grillkvällar och till vardagslek. Tomten är på 260 kvm vilket gör den lättskött och samtidigt lagom stor för att erbjuda egna gröna ytor för lek, trädgårdspyssel och uteliv på sommaren.

Här får familjen ett mycket bra läge i en fin del av Enebyberg med några minuters gångavstånd till stora naturområden med motionsspår, samt inte minst Rösjön med fina badplatser bara 2,5 km bort. Det är även nära till Enebybergs gård och lite längre bort Enebybergs idrottsplats med både fotbollsplan, ishall, tennishall, löparspår, moutainbikestigar och vandringsleder. För barnfamiljen förenklas vardagen av närheten till lekplatser, förskolor och skolor. Danderyds gymnasium finns också några busshållplatser bort. Vardagsservice har du kring Enebytorg där det finns frisör, mataffär, café, restauranger, vårdcentral, skomakare, tygbutik, skönhetssalong, apotek samt Enebybergs kyrka, ungdomsgård, seniorträff och bibliotek.

Med buss når du snabbt större handelsplatser och knutpunkter som Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum och Mörby centrum där du kan byta till t-bana. Närmaste station för Roslagsbanan är Enebyberg eller Roslags Näsby.


Huset kommer att besiktigas samt att en energideklaration kommer utföras 27/8 kl 08:00. Protokollet kommer publiceras på eftermiddagen. Säljaren kommer att teckna en s k dolda fel-försäkring.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy