Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 995 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Timmervägen 59 B, Länna, Skogås
Typ
Parhus
KVM
127.0 kvm
Avgift
4 763 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu har du möjlighet att flytta in i något som är helt nytt och får ett problemfritt boende med låga driftskostnader.
Nu är huset färdigbyggt och den sista parhuslägenheten i Etapp 1 säljs nu på den öppna marknaden med utgångspris och ev budgivning. Parhuset är av högsta kvalité och LB-Hus är företaget som har uppfört det. Huset ligger i Länna villaområde som är ett erkänt fint och trevligt område med Drevvikens vatten som närmsta granne. Parhus lägenheten har en egen tomt med gräsmatta och en inramande häck runt tomten som man också sköter om som sitt eget. Bostaden har tillgång till 2 p-platser i anslutning till bostaden som man också betalar 450:-/st för (obligatoriskt). Lägenheten är på hela 127 kvm som fördelas över 2-plan med en klassiskt planlösning med entréplan bestående av; kök, vardagsrum, arbetsrum, badrum och tvättstuga. Från detta våningsplan når ni er tomt med utgång från både kök och vardagsrum. Det övre planet består av 4 sovrum och ett allrum som man med fördel kan göra om till ett sovrum för den som har behov av det, här finns även en wc/dusch. Dessa enheter håller en hög invändig standard med genomgående ekgolv från Kährs, klinkergolv i hall, helkaklade våtutrymmen, kvalitétskök från Marbodal och vitvaror av hög kvalité. Parhuset har en mycket energieffektiv uppvärmning i en Nibe 730 värmepump som är kopplad till ett vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vattenburna radiatorer på det övre planet. Föreningen godkänner juridisk person som köpare.

Utgångspris: 3 995 000 kr
Månadsavgift: 4 763 kr/mån, inkl fastighetsförsäkring, förvaltning, kostnad föreningeslån, amortering föreningslån, avsättning underhåll, VA
Tillträde; enl överenskommelse, möjligt med omgående tillträde

Fakta Brf Drevstocken:
8 st parhus lägenheter
8 Studiohus

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Boarea

127 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Timmervägen 59 B

Ort

Skogås

Kommun

Huddinge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Utvändigt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

3

Våningsplan

2

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall
En rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och ljusmålade väggar. Stor plats för klädförvaring.
Arbetsrum
Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Kök
En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en fin rymd i rummet. Ett stilfullt Marbodalskök med luckor i mellangrå färg, svart matt laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, grått kakel över arbetsytor, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin, hel kyl och frys, spisfläkt. Plats för stort matbord och dörr ut till tomten. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Vardagsrum
Ett stort rum med plats för soffgrupp och tv. Dörr med utgång till tomten. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Badrum och tvättstuga
Längst in i rummet som är avdelat delvis från badrummet ligger tvättstugan med klinkergolv och målade väggar i ljus ton. Tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, tvättho. Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt, duschhörna med glasvikdörrar, handfat med vit kommod undertill, spegel med belysning, handdukstork, laminatbänkskiva ovan tvättmaskin och torktumlaren.

Genomgående vattenburet golvvärmesystem i entréplanet.

Övre plan
Sovrum 1
Ett stort sovrum med plats med dubbelsäng. skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 2
Ett bra sovrum med plats för en större säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 3
Ett bra sovrum med plats för en större säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 4
Ett mindre rum med plats för mindre säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Allrum/Sovrum
Ett allrum där man kan ha en soffgrupp och en tv eller så kan detta rum användas till sovrum om man har behov av det.
Wc/Dusch
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna med vikdörrar, handfat med vit kommod undertill, wc.

Detta våningsplan har vattenburna radiatorer.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drevstocken

Organisationsnummer

769640-9684

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme i entréplan samt vattenburna radiatorer på övre plan. Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Byggnader

Byggår

2022/2023

Ekonomi

Månadsavgift

4 763 SEK/månad. I avgiften ingår Fastighetsförsäkring, förvaltning, kostnad föreningslån, amortering föreningslån, avsättning underhåll, VA

Andelstal

10,4

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 393 600 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

700 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Hushållsavfal

400 SEK/månad

Bredband, Tv

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Tillhör 2 p-platser till lägenheten med avgift till föreningen, 450 kr/st. Obligatorisk avgift.

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl