Länk kopierad!

Visningar

sön 3 dec 11:00 - 11:15
OBS! Tidsbokad visning
Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om ni är på Hemnet, vänligen klicka på "Läs mer hos mäklaren"

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bomhögsgatan 60, Bunkeflostrand, Bunkeflostrand
Typ
Radhus
KVM
135.0 kvm, biarea 5.0 kvm
Tomt
169 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Radhus skräddarsytt för barnfamiljen!

Välkommen till denna familjeidyll i natursköna Bunkeflostrand!
Här presenteras Sveriges första klimatneutrala radhus uppfört av SKANSKA så sent som 2022.
Ett hem skapat för den moderna familjen som värdesätter hög bostadskomfort, väl genomtänkt planlösning, låga driftkostnader och ett minskat klimatavtryck.
På entréplan finns generösa sociala ytor, perfekt för trevliga tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är smakfullt inrett och fullt utrustat, planlösningen tillåter dessutom matbord för gott och väl 6 personer. En trappa upp väntar en mer privat del av bostaden. Här finns rymliga sovrum i ljusa kulörer med förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Två helkaklade badrum, ett på övre plan med dusch samt ett på entréplan med tvättmöjligheter och dusch. Stenlagd framsida med förrådsdel samt baksida med stenlagd uteplats, grön gräsmatta, omgärdande häck och en fantastisk utsikt mot det öppna fältet i norr. Exteriört finns det massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem för familjen med otrolig närhet till vacker natur, bra skolor, matbutik, kommunikationer och service. Att leva här, i detta nybyggda radhus kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet!

Rumsbeskrivning

För barnfamiljen är detta optimalt. Ett område som karakteriseras av fin grannsämja, en innergård som älskas av de små och uppskattas av de vuxna, en naturlig samlingsplats för de bosatta i området.

Här på Bomhögsgatan 60 ges tillfälle att bo nytt med alla fördelar det bringar. Ett lika modernt- som praktiskt hem vilket inger både trygghet och frihet för familjen. Interiörens 135m² är fördelade på skräddarsytt manér för barnfamiljen. Ett socialt och öppet entréplan med kök och vardagsrum samt en mer privat ovanvåning med hela 4st sovrum och ett allrum. Badrum med dusch på både entréplan samt övre plan bidrar till komfort i vardagslivet!

Detta radhus har utrustats med en hel del tillval såsom exempelvis vitpigmenterade och mattlackade ekgolv i hela huset, Terrassoklinker i både badrum och entré samt mjukstängande skjutdörrsgarderober för att bara nämna några. Bostadens innerväggar är målade i en beige nyans, NCS S 1502-Y.

ENTRÉPLAN
HALL
Terrassoklinker och målade väggar. Förvaring i garderob med skjutdörrar.

KÖK
Skåpsinredning med släta vita luckor, bänkskiva samt stänkskydd av laminat, Marbodal. Köket är vidare utrustat med köksblandare, inbyggd köksfäkt, hel kyl och hel frys, diskmaskin, induktionshäll samt rostfri diskho.
Ugn och mikro samt övriga vitvaror är från Siemens. I köket finns det gott om plats för matbord för 6 pers. Utgång till framsidan genom terrassdörr i glas.

VARDAGSRUM
Vitpigmenterat parkettgolv och målade väggar. Utgång till trädgården finns här.

BADRUM
Helkaklat badrum med Terrassoklinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med golvstående wc-stol, vit kommod med tvättställ och eluttag, spegelskåp med belysning, engreppsblandare. Vidare utrustat med duschhörna med glasdörrar. Bostadens tvättmöjligheter är samlade här. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan tvättmaskin/torktumlare finns bänkskiva och väggskåp.

ÖVRE PLAN
ALLRUM
Vitpigmenterat parkettgolv och målade väggar. Här finns det plats för soffa, soffbord och förvaringsmöblemang om så önskas.

SOVRUM 1-4
Här på övre plan finns det hela 4st sovrum med varierande storlekar från ca 8,5m² till ca 13m². Två av sovrummen har fönster som vetter mot norr samt två som vetter mot söder. Samtliga sovrum har vitpigmenterat parkettgolv och målade väggar. Båda sovrummen med fönster mot söder har integrerad förvaring i form av garderob med skjutdörrspartier eller garderobsdörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum med Terrassoklinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med golvstående wc-stol, vit kommod med tvättställ, spegel med belysning samt duschhörna med glasdörrar.

ÖVRIGT
Huset är utrustat med vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på ovanvåningen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Bomhögsgatan 60

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

169 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

135 kvm

Biarea (BIA)

5 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Bomhögsgatan 60

Ort

Bunkeflostrand

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2023

Värdeår

2022

Taxeringsvärde byggnad

2 534 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 319 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 853 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ FLUGBAGGEN 20

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

Radhus

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Fönster

3-glasfönster isoler, aluminium/trä

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Isolerad betongplatta på mark

Typ av uppvärmning

Gaspanna med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns.

Uteplatsbeskrivning

Stenlagd uteplats i söderläge på framsida och stenlagd uteplats samt gräsmatta på baksida.

Övriga byggnader

Förråd om ca 5 m² på framsida.

Byggnadskommentar

Svanenmärkning: Detta radhus är Svanenmärkt och det innebär att de uppfyller Svanens hårda krav på materialval och byggprocess. Utöver detta är det utrustat med en rad andra funktioner som hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Miljörum, grön gemensam park för biologisk mångfald och miljövänliga vitvaror är några exempel. Huset värms upp med gas och ventilationssystemet (FTX) återvinner även värmen från den utgående ventilationsluften för att hålla nere uppvärmningskostnaderna. Solcellerna på taket bidrar till lägre kostnader och mindre klimatavtryck.

Ekonomi

Kommentar

Kostnaden för vatten samt el är schablonberäknad för ett hushåll med 4 personer. I kostnaden för samfälligheten ingår fast avgift VA samt dagvatten, sophantering, snöröjning samt skötsel av grönyta m.m. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt från 2022 och 15 år framöver. Solcellerna har en kapacitet på 8500 kWh/år. Till driftkostnaden tillkommer en kostnad för försäkring.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

10 116 SEK/år

Samfällighet

10 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

4 050 kWh/år

Elkostnad

3 092 SEK/år

Summa driftkostnad

23 208 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En fast parkeringsplats på innergården.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 17/11 2023

Specifik energianvändning

40 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

30 kWh/m²

Energiklass

A

Besiktningsman

Caspar Skog

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Del av bunkeflostrand 21:3 (gottorps allé, etapp 1), Detaljplan (Beslutsdatum: 2020-09-24, Registreringsdatum: 2020-11-10, Senast ändrad: 2021-09-28)

Gemensamhetsanläggning

MALMÖ FLUGBAGGEN GA:1

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att ta gångväg över gavelradhusens trädgård upp på taket via takstege för att se till tak- och solcellsanläggning.Rätt att anlägga, bibehålla och förnya takstege på gavelsidorna och att installera, bibehålla och förnya brandkårsbrytare inklusive ledningar - Väg, trappstege, brytare

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att ta gångväg över gavelradhusens trädgård upp på taket via takstege för att se till tak- och solcellsanläggning.Rätt att anlägga, bibehålla och förnya takstege på gavelsidorna och att installera, bibehålla och förnya brandkårsbrytare inklusive ledningar - Väg, trappstege, brytare

Samfällighet

MALMÖ FLUGBAGGEN S:1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl