Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nälstavägen 5, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
122.0 kvm, biarea 80.0 kvm
Tomt
600 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

SOLBADANDE FAMILJEVILLA OM TOTALT CA 200 KVM. LEKVÄNLIG LÄTTSKÖTT TOMT!

ÄR DENNA FINA BOSTAD INTRESSANT FÖR DIG? PÅ SKANDIAMÄKLARNAS HEMSIDA REGISTRERAR DU DITT INTRESSE, VILKET GER MIG MÖJLIGHET ATT ÅTERKOMMA TILL DIG OM DET BLIR AKTUELLT MED FÖRHANDSVISNING INNAN PUBLICERADE VISNINGSDATUM. VI SES PÅ VISNING! MED VÄNLIG HÄLSNING/ANNICA OPPENHEIM STENMAN.

År 1975 byggdes denna gedigna och välplanerade familjevilla, i Solhems populära villakvarter. Bostadens totalyta utgör ca 200 kvm! Under hela 27 år har nuvarande ägare älskat såväl bostad som det mycket praktiska läget, men nu är det dags att lämna över stafettpinnen till yngre familj! Bostaden har renoveringsbehov, vissa investeringar behöver göras direkt andra kan skjutas på framtiden. Här har man möjlighet att skapa ett fantastiskt boende, i sin helhet anpassat efter eget tycke och smak!
Med access inifrån huset finns ett riktigt rymligt varmgarage med plats för familjebilen, cyklar och hobbybänk. På uppfarten utanför garaget finns asfalterad uppställningsplats för tre-fyra bilar!

ENTRÉPLAN I SUTERRÄNG. Huvudentréns möblerbara hall hälsar vänner och familj välkommen hem, här finns en smart placerad garderobslösning som ger dold förvaring av ytterkläder och skor. Planets rymliga allrum och sovrum/arbetsrum är perfekt för det lite äldre barnet som i allt större utsträckning vill rå sig själv. På planet finns även en generös tvättstuga med både bastu och dusch samt en separat wc. Inifrån huset nås också det väl tilltagna garaget, en dröm för den bil-, mc-, eller cykel-intresserade familjemedlemmen!

ÖVRE BOSTADSPLAN. SÄLLSKAPSPLANET FÖR GLADA KALAS OCH UMGÄNGE, SAMT EN PRIVAT SOVRUMSDEL. I köket finns plats för matbord som rymmer fyra personer. Via kökets altandörr nås den stensatta uteplatsen med ett par trappsteg. Här går langen av sallad och kokt färskpotatis till sommarmånadernas efterlängtade grillmiddagar i lummig trädgårdsmiljö. I samband med en köksrenovering så kanske väggen mellan kök och vardagsrum tas ner, se förslag i alternativ planlösning. Den ombyggda öppna lösning skulle ge den matlagningsintresserade och sociala familjen fantastiska ytor för skapande av goda middagar i glada vänners lag. I samband med ombyggnaden så kan nuvarande matsal med fördel delas av till bostadens fjärde rymliga sovrum.
Planets fina sällskapsytor har fönsterytor i såväl öster- som i västerläge vilka ger härligt ljusinsläpp, vackra trädgårdsvyer och rymd! På planet finns även två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med badkar.
Via taklucka i hallen nås vinden med goda förvaringsmöjligheter.

ÖVRIGT. Barnvänlig uppvuxen trädgårdstomt om 600 kvm, med ett fantastiskt nära-allt-läge! Tomten är fylld med perenner och buskar som blommar vackert under sommarmånaderna. Flera ståtliga träd ger tomten karaktär och också skuggade partier. Tomten ramas fint in av buskar och häckpartier, vilket ger en privat oas under sommarmånaderna! På tomten finns en även den självklara platsen för umgänge: en väl tilltagen stensatt uteplats i privat västerläge, vilken nås inifrån bostaden via kökets altandörr! På den stensatta altanen tittar solstrålarna fram vid lunchtid och stannar kvar till kvällstimmen. Tomtens utformning ger möjlighet att bygga ett orangeri/växthus i västerläge: är en oslagbar plats för mysiga sensommarkvällar.
Bostadens fantastiska läge har kort promenadavstånd till allt som ger vardagslyx för familjens alla medlemmar. Med ett promenadavstånd om bara några minuter ligger Starbo Parklek, en populär lekpark med allt som ett mindre barn kan önska sig. Starbo Parklek är den självklara samlingsplatsen för områdets leksugna barn, i anslutning till parken finns generösa plana gräsytor för bollspel och lek utan inslag av biltrafik. Ytterligare vardagslyx är det korta promenadavståndet till förskolor, skolor och Spånga Torg med en mångfald av butiker och fantastiska kommunikationer vilket gör vardagspusslet lätt att lägga. Från Spånga station till Odenplan reser man på ca 11 minuter, åker man vidare till Stockholms Central tar resan totalt ca 14 minuter. Välkommen till Nälstavägen 5!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy