Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Brohällsvägen 4, Fagered, Lindome
Typ
Villa
KVM
72.0 kvm, biarea 30.0 kvm
Tomt
1 036 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ett unikt hörn av lyx på Brohällsvägen 4

Välkommen till din drömbostad på Brohällsvägen 4 i Lindome, en plats där modern elegans och maximal bekvämlighet smälter samman till en fantastisk livsstilsupplevelse.

Detta hem har genomgått en omfattande totalrenovering och utstrålar en omisskännlig känsla av fräschhet och modernitet. När kvällarna blir lite kyligare kan du tända upp den inbjudande vedkaminen och omge dig med värme och atmosfär. Här finns heller inga element då värmen sprids genom huset via vattenburen golvvärme med reglage i varje rum för extra smidighet.

Utanför väntar ett majestätiskt altandäck som förenar utomhus och inomhus livet på ett förtrollande sätt. Här finner du bland annat en trevlig pergola för skugga under soliga dagar, grillplatser som bjuder in till kulinariska äventyr och en jacuzzi som bjuder in till avkoppling under stjärnorna. Detta är platsen där minnen skapas.

På tomten finns två fristående byggnader som ger dig maximal flexibilitet. En av dem kan användas som ett praktiskt förråd eller sovrum, medan den andra rymmer en verkstad och tvättstuga - perfekt för hobbyprojekt och bekväm tvätt. Uppställningsyta finns för tre bilar och även laddstation för elbilen.

Med minimalt underhåll och en tomt som bjuder på sol hela dagen är ditt nya hem en plats att njuta av utan att behöva bekymra dig om trädgårdsarbete. Dessutom är läget idealiskt för den som älskar utomhusaktiviteter och bad med närheten till badsjöar och en mängd andra fritidsaktiviteter samtidigt som man med lätthet tar sig in till centrum.

Brohällsvägen 4 i Lindome erbjuder en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som förenar bekvämlighet, komfort och modern elegans på ett unikt sätt. Missa inte detta tillfälle att uppleva ditt drömboende.

Tillträde kan ske i April 2024 men kontakta oss idag för att boka en visning och ta nästa steg mot ditt nya liv.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 950 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

April 2024

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

1 036 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

72 kvm

Biarea (BIA)

30 kvm

Areauppgift enligt

Uppmätning av säljaren enligt skatteverkets regler. (om exakt area är av stor betydelse rekommenderar vi en uppmätning)

Gatuadress

Brohällsvägen 4

Ort

Lindome

Kommun

Mölndal

Taxeringsår

2021

Värdeår

1988

Taxeringsvärde byggnad

1 207 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 089 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 296 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MÖLNDAL BRÄCKA 1:33

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1945

Om-/tillbyggnadsår

2014

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten (golvvärme)

TV/Internet beskrivning

Fiber

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 300 SEK/år

Sotning

400 SEK/år

Samfällighet

440 SEK/år

Renhållning

3 750 SEK/år

Elkostnad

22 000 SEK/år

Försäkringskostnad

4 000 SEK/år

Summa driftkostnad

32 890 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Bräcka 1:28 och 1:29 i lindome, Avstyckningsplan (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 1945-10-22, Senast ändrad: 1990-03-05)

Planer och bestämmelser

Enl 168 § byggnadslagen, Nybyggnadsförbud (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 1974-09-10, Senast ändrad: 1988-02-23)

Gemensamhetsanläggning

MÖLNDAL FAGERED GA:3

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: VATTENLEDNING MM - SE BESKRIVNING

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

1 291 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl