Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Edelcrantz väg 57, Telegrafberget, Nacka, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrätt
KVM
136.4 kvm, biarea 3.9 kvm
Avgift
4 278 SEK / mån
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Magnus Willes
Ansvarig mäklare Magnus Willes

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Parhus med exklusiva materialval och oslagbar utsikt!

Varmt välkomna till detta magiska parhus på toppen av expansiva Telegrafberget!

Bostaden har tre lyxiga våningsplan med exklusiva materialval som komplett Marbodalkök, genomgående golv av enstavig ekparkett och vattenburen golvvärme, från samtliga våningsplan bjuds dessutom stora fönsterpartier med magisk havsutsikt.

På entrévåning öppnar hallen direkt upp till bostadens hjärta, ett stort kulinariskt kök och en generös matplats med slående utsikt i flera väderstreck. Våningsplanet bjuder på naturlig ljusinsläpp, vackra vyer och en takhöjd på över tre meter. Här finns också ett stort badrum med lyxiga detaljer som klinker av granitkeramik samt en träbeklädd balkong med stora ytor och svårslagen utsikt. En trappa ned finns ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och rikligt med ljusinsläpp. Via skjutbara glasdörrar nås en träbeklädd terras med milsvid utsikt i flera väderstreck, här finns också en stor och lyxig klädkammare som med enkla medel kan omvandlas till ett extra sovrum. Ytterliggare en trappa ned möts ni av en ljus och fräsch hall som leder till bostadens alla sovrum och ett väl tilltaget badrum, här finns dubbelhandfat, dubbla duschar, badkar och egen tvättdel. Bottenvåningen bjuder också på goda förvaringsmöjligheter både under trapp, i pannrum och i sovrummen, från två av sovrummen avnjuts dessutom magiska vyer över Stockholms inlopp.

Till bostaden hör ett rymligt förråd placerat precis utanför entrén samt två parkeringsplatser med laddstation direkt intill huset.

Bostadsrättsföreningen Segelvyn 1 grundas 2017 och husen stod klara för inflyttning under 2022. Bostäderna består av par- och radhus, samtliga 18 belägna på Edelcrantz väg. Föreningen har en väl utarbetat ekonomisk plan och både amorterar och avsätter medel för framtida underhåll redan nu. För att vara en nybildad förening är dessutom belåningsgraden förhållandevis låg.

Edelcrantz väg och Telegrafberget är ett av Nackas nyaste bostadsområden. Här bor man inbäddad i grönska, granne med havet och Stockholms inlopp, ett framtidsområde "mitt i" skärgården endast 30 minuter från Slussen.
Nere på kajen trafikerar flera båtlinjer både in mot city och ut mot skärgården och på toppen finns busshållplats med bussar till Orminge centrum samt framtidsplaner om en direktbuss till Slussen. Området byggs upp med stor varsamhet till dess historia såväl hur man utformar bostadshusen som de offentliga utsmyckningarna. Den äldre bebyggelsen vid vattnet kommer bevaras och har k-märkts. På sikt är ambitionen att de ska inrymma verksamheter som lockar besökare till området, t.ex. restaurang. Nere vid kajen finns det planer på att anlägga ett spahotell och småbåtshamn som gör det möjligt att ha egen båt intill bostaden. Från kajen trafikerar flera båtlinjer både in mot stan och ut mot skärgården.

Rumsbeskrivning

Entrévåning
Hall - Välkomnande hall med gott om plats för avhägning och generöst garderobsparti. Klinkergolv av granitkeramik och ljusmålade väggar.

Badrum - Helkaklat badrum med golvvärme och dimmbara spotlights i tak. Här finns toalett, handfat med kommod, stor spegel, handdukstork och dusch med duschvägg av glas. Klinkergolv av granitkeramik och väggar i vitkaklade väggar i halvstensförband.

Kök - Lyxig kök med gott om förvaring och arbetsyta. Inredningen består av ljusa kökssnickerier från Marbodal, bänkskiva i kvartskomposit och komplett maskinpark från Siemens (Integrerad kyl & frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin samt induktionshäll och spisfläkt med kåpa i rostfritt) Ovan bänkskiva sitter vitt kakel i halvstensförband och under väggskåpen finns infällda spotlights. Enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Matplats - I öppen planlösning mot kök och omgiven av stora fönsterpartier med magiskt utsikt, finns en väl tilltagen matplats som rymmer både långbord och övrig möblering. Enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Balkong - Via skjutbara glasdörrar nås en träbeklädd balkong av modell större. Här bjuds milsvid utsikt både in mot Stockholm, över Lidingö och ut mot skärgården. Här finns gott om utrymme för både grill och möblering.

Mittenvåning
Vardagsrum - Öppet vardagsrum med stora fönsterpartier, generös takhöjd och utgång till terrass. Här avnjuts en panoramautsikt över Stockholms inlopp och mot Lidingö. Enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Klädkammare/sovrum - Långsmalt rum som idag nyttjas som en lyxig och generös klädkammare. Rummet har naturlig ljusinsläpp från fönster som väter mot skärgården, fungerar således precis lika bra som gäst-, barnrum och kontor. Enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Terrass - Via skjutbara glasdörrar nås bostadens stora terrass. Här bjuds milsvid utsikt både in mot Stockholm, över Lidingö och ut mot skärgården. Här finns gott om utrymme för både loungedel och matbord.

Bottenvåning
Sovrum - Mysigt sovrum med integrerad garderob och fönster mot vattnet, enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Sovrum - Lyxigt master beedroom med magiskt utsikt över vattnet och in mot Stockholm. Här finns stort garderobsparti och gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Badrum - Helkaklat badrum med golvvärme och dimmbara spotlights i tak. Här finns toalett, dubbelhandfat med kommod, stor spegel, handdukstork, dubbla duschar med badkar på ena sidan och duschvägg i glas på andra. Här finns även en generös tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk av ljus laminat. Klinkergolv av granitkeramik och vitkaklade väggar i halvstensförband.

Sovrum - Ombonat sovrum i insynsskyddat och lugnt läge, enstavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Inre hall - Ljus och fräsch hall som leder till våningsplanets alla ytor så som sovrum, badrum, pannrum och trappförvaring. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Segelvyn 1 Stadgar registrerade 220131 Årsredovisning 2022 Ekonomisk plan

Länkar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea

136.4 kvm

Biarea (BIA)

3,9 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Edelcrantz väg 57

Ort

Saltsjö-Boo

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

20-1012

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Villa

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Segelvyn 1

Organisationsnummer

769635-4948

Allmän information

Brf Segelvyn 1, Skarpnäs 2:25 Nacka består av 8 st radhus om tre våningar, 4 st parhus om tre våningar samt 6 st parhus om två våningar.
Alla är nyproducerade med inflyttning 2022. Samtliga hus är belägna på Edelcrantz väg i området Telegrafberget.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Alla hus är anslutna till Telias öppna fibernät , bostadrättshavaren väljer själv leverantör och tecknar önskat paket.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Byggnader

Byggår

2021-2022

Ekonomi

Månadsavgift

4 278 SEK/månad. I avgiften ingår Tilläggsförsäkring bostadsrätt, två parkeringsplatser

Beskrivning månadsavgift

Vatten & avlopp debiteras efter faktiskt förbrukning (mätare finns i bostaden) Renhållning debiteras separat

Andelstal

0,0627

Andelstal insats

0,060

Andel av månadsavgift

0,057463

Överlåtelseavgift

1608 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

1 100 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

220 SEK/månad

Försäkringsinformation

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna försäkringar.
Bostadsrätttillägg är inkluderat.

Vatten

417 SEK/månad

Renhållning

358 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 495 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till bostaden hör två egna parkeringsplatser, laddningsstation med lastbalanserare (framtidssäkrad upp till 22 kw)

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Välkommen till Telegrafberget, ett av Nackas nyaste bostadsområden. Här bor inbäddad i grönska, granne med havet och Stockholms inlopp. Välkommen hem till detta framtidsområde mitt i skärgården endast 30 minuter från Slussen.

Området byggs upp med stor varsamhet till dess historia såväl hur man utformar bostadshusen som de offentliga utsmyckningarna. Den äldre bebyggelsen vid vattnet kommer bevaras och har k-märkts. På sikt är ambitionen att de ska inrymma verksamheter som lockar besökare till området, t.ex. restaurang. Nere vid kajen finns det planer på att anlägga ett spahotell och småbåtshamn som gör det möjligt att ha egen båt intill bostaden.

Den härliga naturen i Skarpnäs som omger området, är ett tätortsnära naturreservat för rekreation och friluftsliv, här finns vackra utsiktsplatser, trevliga naturstigar och löpspår. Intill de mysiga skogssjöarna erbjuds perfekta utflykt- och picknickplatser.

Närmsta centrum är Orminge centrum, vilket är ett fullutrustat centrum som erbjuder all service du kan behöva i vardagen med flertalet stora matbutiker, klädaffärer, leksaksaffär, Synsam, djuraffär, systembolag och caféer. Intill centrumet finns också vårdcentral, apotek, flera gym m.m. Önskas bredare shopping har du inte långt till Nacka Forums stora shoppingutbud.

I området har nyligen en förskola öppnat och nära till hands finns flera omtyckta förskolor och Myrsjöskolan (F-9).

Nere vid kajen trafikerar sjölinje 83 samt snabblinje 83X (Strömkajen ? Vaxholm/Rindö) för resor in till stan, vilket tar ca 25 min. Området trafikeras också av busslinje 416 som går till Orminge centrum där man sedan har ett stort utbud av busslinjer in till Slussen och T-centralen. Vid Skarpövägen ca 1,5 km bort finns ytterligare hållplats för busslinjerna 444 och 446 (motorvägsbussar), som tar dig direkt till Slussen eller Skanstull på 20-30 minuter, samt 446 C som går direkt till Stockholms Cityterminal. Buss 471 går lokalvägen via Nacka Forum på 25 minuter. Nattbuss tar dig hem sena vardagar och helgdagar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy