Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hindergårdsgatan 49C, Rynningeåsen, Örebro
Typ
Radhus
KVM
80.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Välkommen till detta fantastiska radhus i populära Rynningeåsen!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA IN DIN VISNINGSTID!

Välkommen till detta modernt planerade radhus i ett familjevänligt område med gångavstånd till Hjälmaren och Rynningeviken.
Här hittar du inte bara den fantastiska belägenheten, utan även ett smakfullt utformat kök komplett med rostfria vitvaror och en vacker bänkskiva i trä. Vidare in i bostaden når du vardagsrummet, som ligger nära den rymliga uteplatsen där det finns gott om plats för sociala tillställningar och grillkvällar. Den soliga sydvästliga orienteringen ger dig många värdefulla soltimmar att njuta av men om du hellre föredrar att njuta av sommaren i skuggan så finns en elektrisk markis som går att fälla ner. Entréplanet är även utrustat med behaglig golvvärme och så finns även ett helkaklat badrum med en rymlig dusch.

På övervåningen finner du den mer privata delen av bostaden med två sovrum varav det större sovrummet är utrustat med en praktiskt klädkammare, sedan finns ytterligare ett badrum som inrymmer tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns även en härlig balkong i anslutning till det mindre sovrummet.
Månadsavgiften inkluderar en parkeringsplats och ett rymligt förråd som är bekvämt beläget på innergården. Denna bostad skapar en ljus och trivsam atmosfär med sina stora fönster och stilrena materialval. Förutom förrådet så finns även en mindre vind med goda förvaringsmöjligheter och möjlighet till parkeringsplats med elbilsladdning.

Området har utmärkt närservice med mataffär, gym, förskola och utmärkta busskommunikationer. Dessutom finns det fridfulla Vena-spåret bara en kort promenad bort, perfekt för avkopplande promenader eller uppfriskande motion.
Välkommen hem.

Tveka inte att kontakta mäklaren för ytterligare information:
Sanjin Durdevic, 072 - 213 63 60

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy