Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 850 000 SEK / Till 4 195 00
Adress
Runnabäcken, Kungsör
Typ
Villa
KVM
135.0 kvm
Tomt
939 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Nyproducerade enplansvillor med nära till allt

Vi vill stolt presentera nybyggnadsprojektet Runnabäcken 2 i en av Sveriges säkraste kommuner. Här ska fyra stycken nyckelfärdiga, högkvalitativa enplansvillor uppföras om 135 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Välj mellan Elegant (4 195 000 kr) och Tidlöst (3 850 000 kr) utförande på din bostad. Bostaden präglas av modern design, påkostade materialval och trivsam planlösning med sociala ytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö och braskamin. Tillval som finns att göra är bland annat solceller, elbilsladdare, garage, carport, stenläggning, altan och gräsmatta. Vid utförande Elegant ingår carport och bastu som standard. Vidare erbjuder utförandet allt inom det senaste ropet inomhusinredning med bland annat grått kök och djärva färgval samt snyggt kakel och klinker från Centro. Utförande Tidlös präglas av genomgående ljusa stilrena färgval. Platta på mark med genomgående vattenburen golvvärme och lättskött falsat plåttak. Träfasad där det går att välja mellan snygg järnvitriol och tre andra färger. Kommunalt VA samt fiber. Möjlighet till inflytt redan vid årsskiftet 2023/2024.

Kungsör ligger lättillgängligt från Eskilstuna, Västerås, Örebro samt Stockholm. Perfekt för pendlaren med närhet till E20. Runnabäcken ligger barnvänligt och naturskönt beläget och är en av de tryggaste kommunerna i landet. På Runnaböcken bor ni med närhet till alla bekvämligheter rakt över gatan så som apotek, vårdcentral, förskola, grundskola (F-9), ishall och sportanläggningar. Bara 2 minuter med bil till livsmedelsbutiker med bra öppettider. Kungsör en mysig kommun med närhet till både bad och båtliv i Mälaren samt en mängd andra aktiviteter så som vandring, fiske, rid- och hundsport. Kul för hela familjen!

Välkomna på säljstart och träffa representanter från husleverantören, byggaren, kommunen samt representant från Centro kakel och klinker!

https://kungsor.se/nyhetsarkivet/nyheter---boende-miljo-och-trafik/nyhetsarkiv---boende-miljo-och-trafik/2023-06-03-saljstart-pa-runnabacken-2.html

Rumsbeskrivning

Inbjudande hall med avhängningsplats för ytterkläder samt garderob. Parkettgolv och målade väggar.

I anslutning till hallen ligger gästtoaletten med wc och handfat i kommod.

Rakt fram nås klädvård och groventrén med bra arbetsytor och ho, utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt värmepump.

I detta hus är samtliga sovrum separerade från varandra för enskildhet. Till vänster om hallen ligger det första sovrummet. Här finns plats för både säng och skrivbord. Förvaring i garderob. Parkettgolv och målade väggar.

Vidare öppnar bostaden upp sig i kök och vardagsrum i öppen planlösning med både köksö och braskamin. Här är det lätt att umgås runt köksön, vid matplats och soffgrupp. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med altandörr för access till trädgården. Parkettgolv och målade väggar.

Helkaklat badrum utrustat med takdusch, handfat i kommod, handdukstork samt wc. Vid utförande Elegant ingår även bastu.

Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaringsmöjligheter i stor garderob. Parkettgolv och målade väggar.

Det tredje sovrummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Förvaring i garderob. Parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Situationsplan Bo i Kungsor

Länkar

Allmän information

Pris

3 850 000 SEK (Till 4 195 00)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

939 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Arean är uppskattad

Tomtbeskrivning

Grovplanerad plan tomt med grusad uppfart

Boarea

135 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Runnabäcken

Ort

Kungsör

Kommun

Kungsör

Taxeringsvärdet är

Ej fastställt

Fastighetsbeteckning

Kungsör 3:1

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2023

Typ av byggnad

1-plan

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

TV/Internet beskrivning

Fiber

Ekonomi

Kommentar

Uppskattad driftkostnad

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 000 SEK/år

Uppvärmning

21 472 SEK/år

Renhållning

2 725 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 459 kWh/år

Försäkringskostnad

4 535 SEK/år

Summa driftkostnad

33 732 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl