Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fogelmarksvägen 11, Näset, Västra Frölunda
Typ
Villa
KVM
186.0 kvm, biarea 48.0 kvm
Tomt
1 087 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enastående villa med havsnära läge och unik tomt!

Snart till salu

Varmt välkommen till denna idylliska villa ute på Näset!
I ett unikt och havsnära läge bor du också med ett insynsskyddat nära naturen. Huset bjuder på välplanerade kvadratmetrar och en magisk läge. Huset är väl i ordning och tack vare sin storlek finns det gott om plats för hela familjen. Här bjuds på en generös tomt med bästa solläge och insynsskyddat. En bostad som måste upplevas på plats.
Välkommen med din intresseanmälan!

Fogelmarksvägen 11 bor du med promenadavstånd till havet, busshållplats, skola samt dagis.

Näset är en cirka tre kilometer lång och två kilometer bred halvö i Göteborgs västra delar, med fina badplatser och vacker natur, blir detta en alldeles egen idyll! För den som är båtintresserad finns bland annat Björla Marina/Näsets Båtvarv, en stor hamn med många båtplatser. Härifrån tar man sig enkelt ut till Göteborgs skärgård med sin båt.
Ett av Näsets attribut är Smithska Udden, eller "Smitten" som det ofta kallas i vardagsspråk. Detta är ett flera hektar stor badplats med bryggor, klippor och promenadstigar. Kvällstid under sommarmånaderna samlas man gärna här för att grilla och se på solnedgången!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtareal/mark

1 086,7 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

186 kvm

Biarea (BIA)

48 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Fogelmarksvägen 11

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Taxeringsår

2021

Värdeår

1979

Taxeringsvärde byggnad

3 204 000 SEK

Taxeringsvärde mark

3 254 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

6 458 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

GÖTEBORG NÄSET 114:7

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1931

Om-/tillbyggnadsår

2002

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Näset,avstyckningsplan för utmarksskiftet till 1/200 mtl bua västergård..., Avstyckningsplan (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 1930-11-10, Senast ändrad: 1994-06-03)

Planer och bestämmelser

Näset,bostäder i brevik, Detaljplan (Beslutsdatum: 1994-02-17, Senast ändrad: 2021-03-01)

Planer och bestämmelser

114-opalmossan i näset, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 1995-04-07)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

2 150 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy