Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 18 jun
Vänligen kontakta mäklaren för att få info om visningstiden.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 250 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagabergsvägen 20, Trosa-Vagnhärad, Trosa
Typ
Villa
KVM
182.0 kvm
Tomt
1 327 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 2- plansvilla i hög kvalitet

Välkommen till Hagabergsvägen 20. Ett generöst 2 planshus om 182 kvm. På den plana trädgårdstomten finns även ett dubbelgarage om 50 kvm samt pool med trädäck. Fastigheten har hög kvalitet i material- och inredningsval där varje detalj är välplanerad. Bergvärme och solpaneler ger dig låga driftskostnader. Uterummet skapar en skön oas från kalla vindar. Ta chansen att flytta med familjen till den fina villan.
Grannfastigheten på Hagabergsvägen 18 har samma ägare och är också till salu. Kanske en chans att samla hela familjen på en och samma plats?
Välkommen!

Rumsbeskrivning

Välkommen in till Hagabergsvägen 20. Ett hem med det lilla extra. Huset är byggt av Moderna Trähus 2016 där inget sparats på detaljerna. Öppna ytor, stora ljusinsläpp och generös förvaring är en del av husets bästa. Bergvärme med luftåtervinning och solceller gör huset energismart. På nedre plan finns stor hall med klädförvaring, ett sovrum, allrum med kamin och kök i öppen planlösning, ett badrum samt tvättstuga/pannrum. På övre plan finns en privat del med tre sovrum, allrum med utgång till generös solig balkong, klädkammare och ytterligare badrum.
Till huset finns ett härligt isolerat uterum (Höst +) samt flera utgångar till pool och träaltan. Köket och tvättstugeinredning är från Ballingslöv med vitvaror från Miele och Cylinda i rostfritt. Markiser med automatisk reglering för vind och sol ger huset det lilla extra. På tomten finns även ett dubbelgarage om 50 kvm . Generös biluppställningsplats för flera bilar finns. En trevlig mur inramar smakfullt hela fastigheten.

Fler bilder kommer inom kort och visning planeras i juni. Välkommen!

Dokument (pdf)

Planlösningar Anmälan värmeuttag Hagabergsvägen 20 Tillstånd värmepump Hagabergsvägen 20 Slutbesked mur Äpplet 3 o 4 Anmälan värmeuttag Hagabergsvägen 20 - BILAGA Bygglov mur Hagabergsvägen 18 o 20 Bygganmälan uterum Hagabergsvägen 20 - BILAGA Bygganmälan uterum Hagabergsvägen 20 Bygglov Hagabergsvägen 20 dok Plan hus Hagabergsvägen 20 NBK Hagabergsvägen 20 Fasad Hagabergsvägen 20 Fasad o Plan garage Hagabergsvägen 20 Situationsplan Hagabergsvägen 20 Slutbesked Hagabergsvägen 20 Slutbesked uterum Hagabergsvägen 20 Detaljplan Tomtkarta

Allmän information

Pris

7 250 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 327 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

182 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hagabergsvägen 20

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Taxeringsår

2021

Värdeår

2016

Taxeringsvärde byggnad

3 436 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 184 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 620 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TROSA ÄPPLET 4

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2016

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Långnäs 5:1 och 5:2 mfl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2010-11-10, Registreringsdatum: 2011-04-20, Senast ändrad: 2020-07-17)

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

2 300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl