Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Eriksviksvägen 30, Eriksvik, Nacka
Typ
Villa
KVM
199.0 kvm, biarea 25.0 kvm
Tomt
2 140 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Familjevilla med grönskande tomt och sol hela dagen

Välkommen hem till denna trevliga familjevilla i populära och lugna Eriksvik. Här bor du med ett högt fritt läge på stor och grönskande trädgårdstomt med sol från morgon till kväll. Från bostaden är det endast 500 meter till badplats med sandstrand och hopptorn, lekplats samt båtklubb där möjlighet till båtplats finns.

Huset är rymligt med stora sociala ytor, ett smakfullt nyrenoverat kök med intilliggande matplats och ett rymligt vardagsrum med ca 3,30m i takhöjd och två skjutdörrar som leder ut till uteplats om ca 25 kvm med eftermiddags/kvällssol. Övre plan är rymligt och ljust med utgång till den stora trädäckade altanen i bästa solläge. Huset har tre trevliga sovrum på övre plan men med möjlighet att skapa fler om så önskas. Välutrustade badrum på varje våningsplan där det på entréplan bjuder på dusch och på övre plan badkar. På nedre plan finns även en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp.

På tomten finns flera bilplatser och trädgårdens storlek och utformning gör det optimalt att sätta upp ett attefallshus.

Eriksvik är ett trevligt och naturnära villaområde med varierande arkitektur. Området är bland annat känt för goda gemenskap mellan grannarna med gemensamma aktiviteter och grannsamverkan. Närhet till fina badmöjligheter finns i Kilsviken endast 500 m från bostaden med sandstrand och hopptorn och trevlig badsjö i Abborträsk ca 10 minuters promenad från bostaden. Sommartid anordnas simskola vid sandstranden och badet i Kilsviken och via Eriksvik båtklubb finns det möjlighet för de boende i området att få tillgång till båtplats. Intill badplatsen finns också en trevlig lekplats.

Lite längre bort når du Velamsunds vidsträckta naturreservat som erbjuder vackra strövområden, fina löparspår, härliga badplatser och ett stort ridhus. På nära håll når du även Nacka Golfklubb. Flera bra förskolor och skolor finns på nära håll, bland annat Sågtorpsskolan (F-6), Myrsjöskolan (F-9), Förskolan Lär, Förskolan Lusthuset samt Ur och skur förskolan Boo Mullarna. Sammantaget erbjuder Eriksvik en hög livskvalitet för de boende och allt man kan önska som skärgårds- och naturintresserade. Besök gärna www.eriksvik.se för mer information om föreningarna i området.

På nära håll finns goda kommunikationer med övriga Nacka, Värmdö samt Stockholms innerstad. I Orminge Centrum finner du ett brett serviceutbud med bland annat stormarknad, Systembolaget, apotek, frisör, bageri och restauranger. På väg in mot stan passerar du även Nacka Forum med ett ännu bredare utbud av butiker och restauranger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy