Länk kopierad!

Visningar

ons 7 jun 17:00 - 17:30
Bokad visning, boka tid via mäklarens hemsida

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rosentorpsvägen 27, Oxie, Oxie
Typ
Villa
KVM
190.0 kvm, biarea 37.0 kvm
Tomt
737 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Stenhus med södervänd trädgård!

Nu saluför vi ett gediget stenhus i 1,5-plan om hela 190 m². En modern villa som är uppförd så sent som 2020 med vidbyggt garage. Interiört bjuder nedanvåningen bland annat på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum samt gästtoalett och tvättstuga. På övre plan samsas tre sovrumsmiljöer med ett ljust och rymligt allrum. Här erbjuds även utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammare. Exteriört stoltserar detta rejäla stenhus med stenläggningar, grön gräsmatta samt uppställningsplats och garage! Här bor man med närhet till grönområden, lekplatser, skolor, förskolor samt goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och stadsbuss.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall
Mörkt marmorerat klinkergolv och vita väggar. Rymlig hall som erbjuder bra avhängningsmöjligheter och det finns plats att möblera efter önskemål.

Kök
Mörkt marmorerat klinkergolv och vita väggar. Köksinredningen från Ballingslöv är modern och stilren med vita luckor som kombinerats med svart bänkskiva och kakel i vitt ovanför. Maskinpark från Siemens bestående av induktionshäll, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Vidare erbjuder köket en stor köksö med gott om förvaring, arbetsyta och sittplats för tre till fyra personer. Kökets storlek ger möjlighet att möblera med matbordsmöblemang för sex till åtta personer.

Vardagsrum
Parkettgolv och vita väggar. Placerat i öppen planlösning med köket med plats för att möblera med större soffa samt fåtöljer om så önskas. Ljusinsläppet är minst sagt rikligt från fönstret i hela tre väderstreck samt med pardörrar ut till trädgården i söderläge.

Sovrum 1
Parkett och vita väggar. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord eller annat möblemang om så önskas. Utmärkta förvaringsmöjligheter får vi klädkammaren som ligger i direkt anslutning.

Sovrum 2
Parkettgolv och vita väggar. Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord om så önskas.

Badrum
Ljust marmorerat klinker och kakel. Badrummet är inrett med vägghängd wc, handfat med kommod, spegel och dusch.

Gästtoalett
Ljust marmorerat klinker och kakel. Denna toalett är inredd med wc, handfat med kommod och spegel.

Tvättrum
Mörkt marmorerat klinkergolv med sockel. Inrett med arbetsbänk med förvaring under samt diskho, tvättmaskin och torktumlare. Utgång till trädgården genom terrassdörr i söderläge.


Övre plan

Allrum/hall
Parkettgolv och vita väggar. En våning upp samsas tre väldigt bra sovrumsmiljöer kring ett fint allrum. Här finns plats att möblera en trivsam soffgrupp med tillhörande möblemang efter önskemål. På övre plan finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare.

Sovrum 3
Parkettgolv och vita väggar. Stort sovrum en suite med badrum inrett med kakel/klinker, duschhörna, wc, handfat med kommod samt handdukstork från INR.

Sovrum 4 & 5
Parkettgolv och vita väggar. Sovrummen är nästintill identiska och avgränsas med skiljevägg dem emellan. Sovrummen disponeras med fördel som just sovrum, kontor, gästrum eller barnrum.


Exteriört

Husets placering på tomten kan knappast bli bättre med uppställningsplats, garage och entré på framsidan och med stor södervänd trädgård på baksidan. Trädgården stoltserar med sin gröna gräsmatta, fina stenläggningar runt huset samt sin obrutna och lugna utsikt mot grönområde och lekplats. En trädgård med fina möjligheter för eventuell pool, uterum eller studsmatta för barnen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration - Rosentorpsvägen 27

Länkar

Film

Allmän information

Pris

6 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

737 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

190 kvm

Biarea (BIA)

37 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rosentorpsvägen 27

Ort

Oxie

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

2020

Taxeringsvärde byggnad

2 904 000 SEK

Taxeringsvärde mark

911 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 815 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ SANDLÖKEN 2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2020

Typ av byggnad

1,5 planshus

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns indraget.

Uteplatsbeskrivning

Trädgård(baksida) i söderläge med sol hela dagen.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med lättbetongstomme samt papptak.

Ekonomi

Kommentar

Schablonberäknad driftkostnad för 2 personer.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 000 SEK/år

Uppvärmning

20 000 SEK/år

Renhållning

2 190 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 000 kWh/år

Hushållsel

4 000 SEK/år

Summa driftkostnad

31 190 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppställningsplats för 2st bilar samt garage.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 12/6 2022

Specifik energianvändning

45 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/m²

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stensåkers gård,del av oxie 54:6, Detaljplan (Beslutsdatum: 2010-09-02, Registreringsdatum: 2011-01-19, Senast ändrad: 2023-01-25)

Planer och bestämmelser

Stenåkers gård,del av oxie 54:6, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2014-04-10, Registreringsdatum: 2014-12-01, Senast ändrad: 2023-01-25)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

2 300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl