Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fulltoftavägen 15, Fulltofta, Hörby
Typ
Villa
KVM
131.0 kvm
Tomt
1 002 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Perfekt nybyggd familjevilla från Fiskarhedenvillan!

Varmt välkommen till Fulltoftavägen 15!
Här har ni en trevlig villa byggd år 2017 som bjuder på härlig takhöjd med öppet upp i nock och trevlig planlösning. Den öppna planlösningen i köket och vardagsrum avgränsas med en praktisk köksö. Längs med hela långsidan av huset löper ett stort terrass och pool i söderläge. Genom altandörrarna från vardagsrummet förlängs alltså vardagsrummet ut under sommarhalvåret - perfekt för grillfester och poolhäng! Om inte det räcker finns även en härlig spahörna att njuta av under de lite kallare kvällarna.

I detta välplanerade hus finns Master bedroom med eget badrum finns i husets ena del och i den andra delen finns ytterligare tre sovrum samt ett badrum, perfekt för den stora familjen! I huset finns en separat tvättstuga och groventré med ingång från uppfarten med carporten. Hela huset följs av en röd tråd i val av färg med klassiskt vitt kök, stilrena badrum och golv i en grå nyans.

Från Fulltoftavägen 15 är det gångavstånd till skolan i Ludvigsborg (förskola hela vägen till årskurs 9) samt till den väletablerade ICA-butiken. Samhörigheten i byn är god och i Ludvigsborg finns en aktiv byaföreningen som anordnar allt från trädgårdsmarknader och cykelfester. I Ludvigsborg finns även busshållplatser som tar dig vidare till Höör och Hörby där det finns bra kommunikationer ner till Lund och Malmö. Om du pendlar med bil har du endast 30 minuter ner till Lund via E22:an och vill du pendla med tåg kan du parkera bilen gratis vid stationen i Höör för att ta tåget till Lund och Malmö på 25-35 minuter!

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy