Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Månskensvägen 56, Rensättra / Myrsjön, Nacka
Typ
Villa
KVM
99.0 kvm, biarea 24.0 kvm
Tomt
482 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Charmigt radhus med sjöutsikt, generös tomt och två terrasser

Välkommen hem till Månskensvägen 56. Inbäddat mellan skog och vattnet ligger denna pärla till radhus som erbjuder det mesta av det bästa med en av områdets största tomter i rakt söderläge. Med två terrasser där du kan följa solen hela dagen och njuta av sjöutsikten!

På den generösa tomten kan du följa solen under dagens alla timmar och blicka ut över Myrsjön. Med tillräckligt med plats för trädgårdsfester, lekande barn och grönskande odlingar är detta ett sant paradis för alla som älskar utomhusaktiviteter. Starta dagen med att äta frukost på terrassen i söderläge, mot kvällskvisten blir det grillmiddag på terrassen med kvällssol och sedan avsluta med att sätta dig vid klippkanten och blicka ut över solnedgången vid Myrsjön.

Huset är väl omhändertaget men är i behov av av lite kärlek. Men här finns verkligen potentialen för att skapa ditt drömhem! Med din personliga touch kan du skapa en plats som speglar din stil och smak. Du kan uppdatera köket och badrummen, lägga till moderna detaljer och göra huset till en unik och personlig fristad. Väggen mellan kök och vardagsrum går även att öppna upp för att skapa en mer luftig känsla på entréplan. Här bjuds det på tre rymliga sovrum, två badrum, en ordentlig tvättstuga och en klädkammare som kan användas som kontor. I trädgården njuter du av härlig grönska med trädkronorna som din närmsta granne. Här är du fri från insyn och fri att skapa din egna oas med odlingar.

Månskensberget är ett lugnt och barnvänligt familjeområde. Beläget på höjden precis intill Myrsjön har du närhet till flertalet skolor, badsjöar, shopping och matbutiker från både Orminge centrum och Björknäs centrum. Från busshållplats Nygärde kan du ta dig Orminge centrum på 5 minuter och till Slussen på 30 minuter.

Välkommen in på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy