Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Ringvägen 31, Reslöv, Marieholm
Typ
Villa
KVM
99.0 kvm, biarea 48.0 kvm
Tomt
948 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Trevligt enplanshus med stora möjligheter!

Nu har vi nöjet att presentera detta trevliga enplanshus i trivsamma Marieholm som passar utmärkt för såväl barnfamiljen som paret.
Huset är praktisk uppdelat och erbjuder tre rymliga sovrum i en del medan de sociala ytorna så som kök och vardagsrum i ett bjuder in till härliga middagar med familj och vänner. Från vardagsrummet finns även utgång till den härliga trädgården i norr, här kan barnen härja fritt och sena grillkvällar avnjutas i solnedgången. Med ett nyrenoverat kök och gäst-wc i modern stil är det bara för nästa ägare att sätta sin egen prägel på övriga ytor.
På Ringvägen 31 bor ni med närhet till naturen och på knappt 10 minuters promenad når ni tågstationen som tar er till bland annat Eslöv, Lund eller Helsingborg på 7-30 minuter. I Marieholm finns även förskola, restaurang och mindre livsmedelsbutik. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall: Välkommen in till Ringvägen 31! Här möts ni av en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter, storleken gör det även möjligt att sätta upp ytterligare förvaring vid behov. Vitmålade väggar och marmorklinker på golv.

GästWC: Vid entrén ligger husets mindre wc som renoverades 2018 med moderna färgval samt ny wc och vask med kommod. Helkaklat med mörkt golv och vita väggar.

Badrum: Helkaklat badrum i äldre skick med behov av uppfräschning men fyller sin funktion. Utrustat med badkar, vask och wc.

Sovrum: Vidare nås det första sovrummet som ger plats för både dubbelsäng och skrivbord. Parkett golv och tapetserade väggar.

Sovrum: Sovrum 2 är även detta i bra storlek med plats för både säng och annat möblemang. Med klädkammare i anslutning till sovrummen minskar behovet av garderober i rummen vilket ger mer yta. Parkett golv och målade väggar.

Sovrum: Ljust och rymligt sovrum med garderober längs ena väggen. Här klär en snygg fondvägg med svart sten som bryter av de vit målade väggarna samt grått laminatgolv.

Kök/vardagsrum: I husets högra del möter vi kök och vardagsrum med den öppna planlösningen, här ges ett generöst ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Köket är nyligen renoverat med smakfulla val där man valt bort överskåp vilket ger en mer luftig känsla. Här finns gott om arbetsytor för den matlagnings intresserade och är utrustat med spis, fläkt, vask, kyl/frys med integrerad ismaskin, ugn i bekväm höjd samt inbyggd mikrovågsugn. Matplats och vardagsrum ger plats för matbord för 4-6 personer samt större soffgrupp för familjens fredagsmys. Från vardagsrummet finns även utgång till uteplatsen. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Groventré: Från husets andra ingång når vi groventrén med plats för avgängning, perfekt för leriga gummistövlar under regniga sommardagar. Vidare nås pannrummet, tvättstuga med tvättmaskin och ytterligare rum med bra förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Elavtal vid flytt via REBEL[497] Försäkring vid flytt[498] Info undersökningsplikt fastighet[160] 719288-deklaration[744] Fastighetskarta-2023-05-19

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

948 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

99 kvm

Biarea (BIA)

48 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Ringvägen 31

Ort

Marieholm

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1965

Taxeringsvärde byggnad

852 000 SEK

Taxeringsvärde mark

354 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 206 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV SIBBARP 14:10

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1965

Utförda renoveringar

2016/2017 Renovering av samtliga sovrum samt vardagsrum.
2017 Renovering av kök
2017 Byte av samtliga fönster utom vardagsrum
2018 Renovering av gästtoalett

Typ av byggnad

1 plans hus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster och 2-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Plintar

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Stomme

Siporex och blåbetong

Fasadtyp

Tegel och trä

Bjälklag

Betong

TV/Internet beskrivning

Fiber är inkopplat till fastigheten.

Uteplatsbeskrivning

Härligt tomt i norr med stor gräsmatta som ger plats för barnens alla aktiviteter, trädäck med plats för bordsmöblemang och varför inte en grill för grillmästaren? På tomten är den vackra magnolian och syrenerna i full blom, njut av egenplockade äpplen och persikor från din egen trädgård.

Övriga byggnader

Garage samt friggebod på tomten.

Fel och brister

Fönster i vardagsrum är sönder och hela fönsterpartiet behöver bytas

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 632 SEK/år

Renhållning

3 012 SEK/år

Årlig elförbrukning

21 000 kWh/år

Elkostnad

50 711 SEK/år

Summa driftkostnad

64 355 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Goda parkeringsmöjligheter med uppfart med plats för 2 bilar samt garage.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 12/5 2016

Energiprestanda, primärenergital

69 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Hans Olsen, Enspecta AB

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 1949-06-03, Senast ändrad: 2020-11-13)

Planer och bestämmelser

Hjorten, Tomtindelning (Beslutsdatum: 1956-08-24, Senast ändrad: 2021-09-22)

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

1 083 750 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl