Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Villavägen 4, Stråtjära, Stråtjära
Typ
Villa
KVM
142.0 kvm, biarea 142.0 kvm
Tomt
1 080 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig familjevilla med många möjligheter i natursköna Stråtjära!

Varmt välkommen till Villavägen 4 och detta inbjudande hus med många möjligheter. Den luftiga och naturnära känslan gör att man verkligen kan tanka energi här.

Det första du möts av är en inbjudande, öppen och praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Huset består vidare av ett stort, härligt och ljust kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt och socialt vardagsrum. Det ena badrummet är funktionellt med toalett, badkar, kommod och badrumsskåp. Det andra badrummet är praktiskt med toalett, dusch och badkar. I källarplanet finns även en stor och trevlig gillestuga med sociala ytor, plats för soffgrupp och plats för bioduk. Det finns även ett extra rum som med fördel kan användas som gästrum. Du har även tvättstuga samt hobbyrum med anslutning till villans matkällare.

Den stora, härliga altanen är delvis inglasad och har vackra detaljer som blyinfattade sidofönster. Trädgården är en klassisk trädgårdstomt med gräsmatta, flaggstång och fruktträd.

Här har du nära till mycket, I området finns det en tempobutik, grill och bensinmack. Skola och förskola finns bara en kort promenad ifrån bostaden samt den mysiga stranden i Stråtjära. Järvsö är bara 1,5 h bort där man kan njuta av utomhusaktiviteter både vinter som sommartid med Skidbacke, mountainbiketrail, zipline och Järvzoo.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande, öppna och praktiska hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom gott om plats för jackor och skor.

Kök

Det stora, härliga och ljusa köket har tapetserade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett rymligt och socialt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp.

Allrum

Detta öppna och mysiga rum har generösa sällskapsytor och plats för soffgrupp. Ett allrum med ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 1

Från korridoren når du husets master bedroom ? ett trevligt rum med plastmatta och tapetserade väggar. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum med garderob och plats för säng. Tapetserade väggar och har plastmatta. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett mysigt sovrum med plats för säng. Detta rum med tapetserade väggar och plastmatta passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1

Funktionellt badrum med toalett, badkar, kommod och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Badrum 2

Detta praktiska badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.

Tvättstuga

Husets tvättstuga är praktisk och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin.

Gillestuga

Husets gillestuga har sociala ytor, plats för soffgrupp och plats för bioduk. Ett stor och trevlig rum där hela familjen kan samlas.

Dokument (pdf)

ED Stråtjära 1 72 Villavägen 4 Fastighetskarta-2023-05-23

Länkar

Film

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

1 080 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt.

Boarea

142 kvm

Biarea (BIA)

142 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Villavägen 4

Ort

Stråtjära

Kommun

Söderhamn

Taxeringsår

2021

Värdeår

1964

Taxeringsvärde byggnad

477 000 SEK

Taxeringsvärde mark

106 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

583 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SÖDERHAMN STRÅTJÄRA 1:72

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1956

Om-/tillbyggnadsår

1977

Typ av byggnad

1-plans villa med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster samt några 3-glas fönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

El - vattenburen värme samt luftluftvärmepump

Stomme

Trä och betong

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber.

Uteplatsbeskrivning

Stor altan som är delvis inglasad.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 320 SEK/år

Renhållning

1 516 SEK/år

Årlig elförbrukning

29 488 kWh/år

Elkostnad

44 232 SEK/år

Summa driftkostnad

52 068 SEK/år

Antal personer i hushållet

1

Fastighetsskatt/-avgift

4 373 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 16/5 2023

Specifik energianvändning

106 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

166 kWh/m²

Energiklass

F

Besiktningsman

Åke Magnusson-OBM Gruppen

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1968-07-19, Senast ändrad: 2022-04-05)

Rättigheter last

Avtalsservitut: KRAFTLEDNING - SE BESKRIVNING

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut KRAFTLEDNING MM

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut KRAFTLEDNING

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

75 100 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl