Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Åkerbyslingan 1, Stallarholmen-Sundby Strand, Stallarholmen
Typ
Villa
KVM
190.0 kvm
Tomt
1 335 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern villa i sydvästläge!

Välkommen till Sundby Strand och Åkerbyslingan 1 i Stallarholmen! Huset är placerat med trädgård och uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll. Huset kännetecknas av sin sociala planlösning och spatiösa yta om totalt 5 sovrum och två helkaklade badrum. Genomgående parkettgolv & ljus färgsättning. Altandörrar leder ut från både kök och vardagsrum till stort altandäck i vinkel. Flertalet fönster vid matplats och vardagsrum med vy mot trädgård och åkermark. Kort promenad via gångväg till Stallarholmens centrum. Övervåningen om 4 sovrum, stort allrum och påkostat badrum färdigställdes år 2022. Lättskött och prydlig trädgårdstomt med gräsmatta och häck som omgärdar tomten. En modern och ny villa i klassisk stil med låga driftskostnader och undantagen fastighetsskatt i 11 år.

Närhet till både skola, förskola och till Toresunds IP med tillhörande aktivitetspark (pumptrack, utegym, boulebana, mm). Bussförbindelser och ICA-butik ligger inom behagligt promenadavstånd. Kort promenad till Mälaren med bad- och båtplats. Närhet till både Strängnäs och Mariefred. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk både i skogsmiljö och längs vattnet. Kort promenad till Gula Industrihuset med exempelvis charkbutik, café, veterinär, m m. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter.

Rumsbeskrivning

Planlösning
Välkomnande ljus hall med klinkergolv invid entré. Stort ljusinsläpp och möjlighet till flertalet avhängningsmöjligheter. Från hallen finns genomsikt ut mot vardagsrum och trädgård. Från hallen nås ett rymligt kök från Vedum med stilfulla och sobra färger. Från kök finns utgång till altandäck och trädgård via altandörr. I vinkel från köket finns ett stort vardagsrum i sydvästläge med plats för både separat matplats och socialt umgänge. Stora fönsterpartier skänker ett naturligt ljus till både vardagsrum, kök och hall.

Via inre hall finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och flertalet garderober. Rummet nyttjas idag som lekrum men kan med enkla medel konverteras till gästrum alternativt kontor. Möjlighet finns även att ytterligare förstora vardagsrummet för den som önskar. Kombinerad groventré och fullt utrustad tvättstuga med praktisk förvaring och fönster. Ett helkaklat och rymligt badrum med fönster. Genomgående parkettgolv på entréplan. Separat ingång till huset via groventré.

Övre plan
Svängd trappa leder till övre plan där ett stort och ljust allrum med flertalet fönster och fransk balkong i söderläge välkomnar dig. Övre plan har en totalt boarea om 95 kvm fördelat på fyra sovrum och helkaklat badrum. Direkt till vänster via allrummet finns ett stort sovrum med platsbyggd garderob med belysning. Dubbla fönster och sober färgsättning tillsammans med parkettgolv. Vägg i vägg finns ytterligare ett sovrum som vetter mot söder med plats för dubbelsäng och skrivbord. I andra gaveln på huset finns ytterligare två sovrum med bra storlek med plats för dubbelsäng. Samtliga sovrum inklusive allrum har ljust parkettgolv och har väl tilltagen storlek. Påkostat badrum med dubbla handfat, exklusivt kakel & klinker, golvvärme och stort fönster. Badrummet har både badkar & dusch. Stor vind med invändig trappa som lämpar sig bra till förvaring.

Kök Vedum

Fullt utrustat kök med parkettgolv.
Utrustning: Vit skåpinredning, 1/1 kyl, 1/1 frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och inbyggd mikro. Samtliga vitvaror från Bosch. Praktisk och stilren köksö.

Badrum

Utrustning: Golv: ljusgrått klinker. Väggar: vitt kakel. Utrustning: handfat i kommod, wc, och dusch. Fönster.

Badrum

Utrustning: Helkaklat badrum med golvvärme. Dusch, badkar, dubbla handfat, vägghängt badrumsskåp, handdukstork, infällda spotlights i tak, stor belyst spegel.

Tvättstuga/groventré

Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, tvättho med bänk, städskåp, överskåp, frånluftsvärmepump, våtrumsmatta på golv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Nivå 1 Åkerbyslingan 1 Stallarholmen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 395 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Max antal sovrum

6

Tomtareal/mark

1 335 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

190 kvm

Boareabeskrivning

Areauppgifter enligt säljare.

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Åkerbyslingan 1

Ort

Stallarholmen

Kommun

Strängnäs

Taxeringsår

2021

Värdeår

2019

Taxeringsvärde byggnad

2 103 000 SEK

Taxeringsvärde mark

685 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 788 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STRÄNGNÄS TORESUNDS-SUNDBY 1:322

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2019

Utförda renoveringar

2022: Övervåning inredd
2022: Häck i tomtgräns
2022: AC installerad entréplan
2021: Trädgård
2021: Altandäck
2021: Fiber

Typ av byggnad

2-plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glas fönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Vattenburen värme, frånluftsvärmepump, AC

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber indraget.

Uteplatsbeskrivning

Stor altandäck i vinkel med sol från morgon till kväll.

Ekonomi

Kommentar

Posten elkostnad inkluderar uppvärmning och hushållsel.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 500 SEK/år

Samfällighet

1 800 SEK/år

Renhållning

2 800 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 000 kWh/år

Elkostnad

33 600 SEK/år

Försäkringskostnad

5 159 SEK/år

Försäkringsinformation

TryggHansa

Summa driftkostnad

49 859 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Stor uppställningsplats för flertalet bilar.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Toresunds-sundby 1:1,del av,sundby strand 4, Detaljplan (Beslutsdatum: 2007-11-26, Registreringsdatum: 2008-02-11, Senast ändrad: 2014-11-11)

Gemensamhetsanläggning

STRÄNGNÄS TORESUNDS-SUNDBY GA:7

Gemensamhetsanläggning

STRÄNGNÄS VANNESTA GA:2

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

4 140 250 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl