Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Grepgatan 5, Viby, Mantorp
Typ
Parhus
KVM
89.0 kvm
Tomt
494 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Parhus med tryggt och bekvämt läge i trivsamma Mantorp

Välkommen till Grepgatan 5 & 7! Nu presenterar vi två välplanerade enplanshus under uppförande i det mycket populära området Olofstorp i Mantorp. Husen uppförs i sten med fjärrvärme vilket ger låga driftskostnader med bra energivärden.

Nu finns tillfälle för er som söker ett bekvämt och modernt boende med allt på ett och samma plan. När ni kliver in i bostaden möts ni av ett smakfullt inrett hem med enhetligt ekparkettgolv och vita slätstrukna väggar i samtliga rum förutom våtutrymmena som är helkaklade. Alla rum har golvvärme.

Dessa trivsamma parhus om 89 kvm erbjuder ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning bestående av rostfria vitvaror. Vidare finns tre sovrum varav ett master bedroom med klädkammare i anslutning. Badrummen är smakfullt inredda med klinkergolv, helkaklade väggar och är utrustade med tvättmaskin samt torktumlare. Mittemot badrummet finns en gästtoalett som även den är inredd med klinkergolv och släta väggar. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp med åtkomst till uteplatsen på baksidan genom en glasytterdörr. Tomten om cirka 500 kvm är grovplanerad vilket ger nästa ägare alla möjligheter att skapa sin egen drömträdgård.

På Grepgatan 5 & 7 bor man både tryggt och bekvämt i lugna familjekvarter med närhet till vårdcentral, friluftsområden, idrottsplatser, skolor, förskolor och bra kommunikationer via pendeltåg. Köpcentret Depot finns en bit bort med flera affärer. För er som föredrar bilen når ni snabbt och smidigt E4:an som tar er vidare till Linköping, Norrköping och Mjölby.

Grepgatan 5 med 494 kvm tomtmark, Köpeskilling 3 495 000 kr
Grepgatan 7 med 523 kvm tomtmark, Köpeskilling 3 495 000 kr

Vänligen kontakta mäklaren för mer information. Vi har även möjlighet att visa visningshus!

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

494 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

89 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Grepgatan 5

Ort

Mantorp

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde mark

409 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

409 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY SPILTAN 4

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Parhus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

Alla rum förutom våtutrymmen har parkettgolv och ljusa släta väggar.

Hall:
Välkomnande hall med vackert kalkstensgolv vid entrén som sedan övergår till parkettgolv. Längre in i hallen finner ni en garderob.

Kök:
Till vänster om hallen finns ett smakfullt Marbodal kök med vita släta luckor och en mörk laminatbänkskiva. Ovanför arbetsytorna finns kakel på väggen. Den maskinella utrusningen består av rostfria vitvaror av märket Cylinda med kyl, frys, fläkt, ugn, micro, samt diskmaskin. Köket har bra arbetsytor och här finns även plats för köksbord och stolar.

Badrum:
Inrett med klinkergolv, kaklade väggar, tvättställ med kommod från Hafa, blandare från Tapwell, spegel, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Gästtoalett:
Inrett med klinkergolv, våtrumstapet, wc, tvättställ med kommod från Hafa samt en spegel.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. i anslutning till detta rum finns en klädkammare.

Sovrum 2 & 3:
Här finns två garderober i vardera sovrum.

Byggnader

Byggår

2023

Typ av byggnad

1 plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp.

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Puts

Jordat eller ojordat

Jordat

TV/Internet beskrivning

Fiber finns framdraget. Nästa ägare behöver koppla in.

Uteplatsbeskrivning

Stenlagd uteplats

Övriga byggnader

Förråd på tomten

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

8 000 SEK/år

Uppvärmning

12 000 SEK/år

Hushållsel

3 500 SEK/år

Försäkringskostnad

4 000 SEK/år

Summa driftkostnad

27 500 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

4 090 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

På p-plats på uppfarten.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Detaljplan i mantorp för del av viby-olofstorp 4:4, Detaljplan (Beslutsdatum: 2019-03-19, Registreringsdatum: 2020-07-10, Senast ändrad: 2021-10-29)

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att använda servitutsområdet på 1x1m för uppställning av sopkärl. - Utrymme för sopkärl

Dokument (pdf)

Planlösningar Köksritning

Länkar

Prospekt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl