Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Annerovägen 35, Rotsunda, Sollentuna
Typ
Radhus
KVM
116.3 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Välplanerat radhus med magisk sjöutsikt!

Med ett fantastiskt läge intill Norrvikensjön finner ni detta radhus med magisk sjöutsikt. Varmt välkomna till 116 kvm fördelade på två plan, en tomt som ligger helt fritt mot det glittrande vattnet. En välplanerad samt social planlösning med stor uteplats och balkong riktade mot Norrviken. Med otroliga förutsättningar får du här möjligheten att renovera efter eget behov och skapa ditt nya drömhem.

Entréplan med den rymliga hallen som ligger i anslutning till ett badrum och en stor klädkammare. Vidare möts du av det trivsamma samt rymliga vardagsrummet som är så pass stort att det kan användas som både matsal och vardagsrum med soffgrupp för mysiga hemmakvällar, detta rum är väldigt bra anpassat till att dela av och skapa husets fjärde sovrum om det skulle önskas. Detta rum bjuder på stora fönster med utsikt över vackra Norrviken samt balkongdörren ut till den stora balkongen. Vidare ett stort kök med bra förvaring och utrymme, här finns även plats för matsalsdel. Om man föredrar öppen planlösning kan man ta ner väggen mellan köket och det stora vardagsrummet och därmed få till en otroligt öppen och social yta med en magisk utsikt från stora fönsterpartier. Trappan ned från husets entréplan tar dig ned till radhusets nedre plan där du möts av en inre hall som tar dig vidare till våningens tre bra sovrum, ett badrum och en tvättstuga. Från nedre plan tar du dig ut till husets fantastiska baksida med mysig uteplats och en mindre trädgårdstomt som ligger helt öppet mot den härliga sjön Norrviken.

Perfekt för barnfamiljen med bilfritt område och förskola/skola i närheten. Huset ligger några meter från Norrviken där du kan bada på sommaren och åka skridskor vintertid. Nära till bra shopping i Sollentuna, Infra City och Upplands Väsby. E4an mot Stockholm, Arlanda samt kommunikationer.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy