Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sigridsvägen 18, Stuvsta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
113.5 kvm, biarea 68.0 kvm
Tomt
1 197 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magisk 30-talsvilla i Huddinge: Totalrenoverad, exklusiva materialval och en drömliknande livsstil!

Välkommen till denna magiska 30-talsvilla som har genomgått en totalrenovering år 2023! Med en stor och vacker tomt, omgiven av plana gräsytor, erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för både familjer och dem som uppskattar utrymme och elegans. Med ett garage för bekväm parkering och förvaring är detta verkligen ett drömhem. Dessutom kan du stolt parkera din bil på den välplanerade och vackra uppfarten innan du når garaget. Uppfarten har utformats för att passa perfekt med den charmiga 30-talsstilen och kompletterar husets eleganta utseende. Varje gång du kommer hem kommer du att känna stolthet över att ha en sådan imponerande entré till ditt nya hem.

Huset är smart uppdelat på tre plan, vilket ger en perfekt balans mellan privatliv och sociala ytor. Källarplanet erbjuder två rymliga och bekväma sovrum samt ett stort och lyxigt badrum. Här får du en fridfull och avkopplande miljö, perfekt för gästrum, arbetsrum eller utrymme för familjen att trivas.

Entreplanet imponerar med sin öppna planlösning och fantastiska ljusinsläpp. Det här är hjärtat i hemmet, där familj och vänner kan samlas för att njuta av gemenskap och ljus. Här finns också ett rymligt badrum, vilket gör morgonruschen till en smidig och njutbar upplevelse.

På övervåningen finner du två väldesignade sovrum och en underbar balkong som vetter i bästa söderläge. Här kan du njuta av solens strålar och ta in den vackra omgivningen i lugn och ro. Det är verkligen en plats där du kan koppla av och njuta av dina egna privata stunder.

Beläget på den bästa möjliga platsen i Huddinge, erbjuder detta hus närhet till både natursköna områden och praktisk kollektivtrafik. Du kan utforska den vackra naturen i närheten eller enkelt ta dig till stadens puls med tunnelbana eller pendeltåg. Möjligheterna är oändliga!

Denna villa är byggd med en exklusiv och smakfull design. Här har det gjorts noggranna materialval för att skapa en lyxig och stilfull atmosfär. Varje detalj har omsorgsfullt genomförts för att ge dig den perfekta kombinationen av elegans och modern komfort.

Tveka inte att uppfylla dina drömmar och bli ägare till denna enastående 30-talsvilla. Detta är verkligen en unik möjlighet att uppleva det bästa av både historisk charm och modern lyx.

Varmt välkommen på visning och låt denna fantastiska villa bli ditt nya hem!
För mer information kontakta ansvarig mäklare, Rasmus Dahlberg Karlsson för mer information.
076-045 41 95

Under v.22 kommer det att upprättas ett besiktningsprotokoll på fastigheten. Visningsdatum är 4:e & 5:e juni.

Rumsbeskrivning

- KÄLLARPLAN -
När du kliver in möts du av ett snyggt klinkergolv som övergår i ett vackert parkettgolv, vilket ger en elegant och enhetlig atmosfär i hela utrymmet. De vitmålade väggarna skapar en fräsch och modern känsla som ger utrymme för din personliga touch.

Här finner du två väl tilltagna sovrum som erbjuder en fristad för både familj och gäster. Varje rum är omsorgsfullt utformat för att skapa en avkopplande och bekväm atmosfär. Och inte nog med det, källarplanet har även ett praktiskt badrum med tvätt- och torktumlare, vilket gör vardagen både enklare och mer bekväm.

Spotlights i taket ger en subtil och stämningsfull belysning som lyfter fram varje detalj i rummet. Detta skapar en behaglig atmosfär och framhäver de fina materialvalen som har gjorts i renoveringen. Varje detalj har noggrant valts ut för att ge en lyxig och exklusiv känsla.

Här på källarplanet kan du njuta av en harmonisk och avskild atmosfär, perfekt för vila och återhämtning. Med sin stilrena design och högkvalitativa materialval är detta verkligen ett utrymme som du kommer att älska att spendera tid i.

- ENTRÉPLAN -
Här möts du av en imponerande öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Detta är en perfekt plats för att umgås med familj och vänner samtidigt som du njuter av den vackra interiören.

De stora och vackra fönstren låter ljuset flöda in och fylla rummet med en härlig atmosfär. Du kan verkligen njuta av solens strålar och samtidigt ta in den vackra utsikten över den omgivande trädgården. På kyliga kvällar kan du tända upp braskaminen och skapa en varm och mysig atmosfär som inbjuder till avkoppling och välbefinnande.

Köket är vackert utformat med noggrant utvalda material och erbjuder generösa ytor för matlagning och underhållning. Här kan du enkelt välkomna stora sällskap och njuta av måltider tillsammans. Den lätta möbleringen ger dig flexibilitet att skapa din perfekta matplats och skapa en atmosfär som passar just din stil.

Badrummet på entreplanet är stilrent och modernt, utrustat med en dusch, dubbelhandfat och wc. Här har varje detalj omsorgsfullt utformats för att ge både komfort och stil. Det är verkligen en plats där du kan njuta av bekvämligheten av moderna faciliteter och samtidigt känna dig omgiven av lyxiga detaljer.

Hallen välkomnar dig med ett vackert klinkergolv som ger en touch av elegans och fungerar som en perfekt övergång till resten av huset. Detta är en plats där du kan ta emot dina gäster med stolthet och ge dem en försmak av den elegans och kvalitet som väntar runt varje hörn.

Detta är verkligen en plats där du kan skapa minnen och njuta av varje ögonblick i ditt nya drömhem!

- ÖVRE PLAN -
Här hittar du två rymliga och välinredda sovrum som erbjuder en bekväm och privat plats för avkoppling och vila. Varje rum har genomgående parkettgolv och vackra vita väggar som skapar en ljus och fräsch atmosfär.

Förutom sovrummen finns även ett generöst konstnärsutrymme där du kan utforska din kreativitet och hängivenhet till konsten. Detta utrymme ger dig möjligheten att skapa, inspireras och utvecklas i en lugn och harmonisk miljö.

En av höjdpunkterna på övre plan är den magiska balkongen som vetter mot det bästa söderläget. Här kan du njuta av soliga dagar och vacker utsikt samtidigt som du kopplar av i din egen privata oas. Balkongen är perfekt för att njuta av morgonkaffet, läsa en bok eller umgås med nära och kära.

Spotlights i taket ger en sofistikerad belysning som framhäver rummets skönhet och skapar en stämningsfull atmosfär. Detta tillsammans med de genomgående parkettgolven och de fina vita väggarna ger rummen en elegant och tidlös känsla.

En separat wc finns också på övre plan, utrustad med toalett, kommodhandfat och spegel. Här får du en praktisk och funktionell lösning för dina dagliga behov.

Dokument (pdf)

230511 Duvan 11 Slutbesked Egenkontroll Kvalitétsdokument Egenkontroll Kvalitétsdokument Kvalitétsdokument Besiktning tak Intyg om säker vatteninstallation Gruppfo?rteckning Återanslutning Protokoll Besiktningsprotokoll Areamätning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

8 195 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 197 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Mätning

Tomtbeskrivning

Stor tomt med oändligt med möjligheter.

Boarea

113.5 kvm

Biarea (BIA)

68 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sigridsvägen 18

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Taxeringsår

2021

Värdeår

1936

Taxeringsvärde byggnad

1 458 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 625 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 083 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HUDDINGE DUVAN 11

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1936

Om-/tillbyggnadsår

2023

Utförda renoveringar

Totalrenoverad från 2023

Typ av byggnad

2 plans friliggande villa med källardel

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Fönster

3 glas isolerglaskassetter

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Tegelpannor på läkt, underlagspapp och råspånt

Grund

Betongsulor med mellangjutna golv

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ålder på värmeanläggning

2023

Märke på värmeanläggning

Comfortzone e65

Stomme

Betonghålsten i källaren samt trästomme på övre plan

Fasadtyp

Puts

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Den generösa tomten ger dig friheten att forma utomhusmiljön precis efter dina behov och önskemål. Här kan du skapa utrymmen för lek och rekreation, anlägga blomsterängar eller skapa en mysig sittplats under skuggande träd.

Övriga byggnader

Förråd under entrétrappan.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Praktiskt och bekvämt garage som är perfekt för att skydda din bil från väder och vind. Garaget är en trygg plats där du kan förvara din bil och ha den nära till hands för enkel tillgång. Uppfarten har plats för flertalet bilar.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Mellanområdet, Stadsplan (Beslutsdatum: 1948-07-09, Senast ändrad: 2023-04-13)

Planer och bestämmelser

Bestämmelseändring del av mellanområdet, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 1959-08-21, Senast ändrad: 2023-04-13)

Planer och bestämmelser

Segersminne,del av, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2005-02-24, Registreringsdatum: 2005-04-12)

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

410 700 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl