Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sigridsvägen 18, Stuvsta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
113.5 kvm, biarea 68.0 kvm
Tomt
1 197 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Magisk 30-talsvilla i Huddinge: Totalrenoverad, exklusiva materialval och en drömliknande livsstil!

Välkommen till denna magiska 30-talsvilla som har genomgått en totalrenovering år 2023! Med en stor och vacker tomt, omgiven av plana gräsytor, erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för både familjer och dem som uppskattar utrymme och elegans. Med ett garage för bekväm parkering och förvaring är detta verkligen ett drömhem. Dessutom kan du stolt parkera din bil på den välplanerade och vackra uppfarten innan du når garaget. Uppfarten har utformats för att passa perfekt med den charmiga 30-talsstilen och kompletterar husets eleganta utseende. Varje gång du kommer hem kommer du att känna stolthet över att ha en sådan imponerande entré till ditt nya hem.

Huset är smart uppdelat på tre plan, vilket ger en perfekt balans mellan privatliv och sociala ytor. Källarplanet erbjuder två rymliga och bekväma sovrum samt ett stort och lyxigt badrum. Här får du en fridfull och avkopplande miljö, perfekt för gästrum, arbetsrum eller utrymme för familjen att trivas.

Entreplanet imponerar med sin öppna planlösning och fantastiska ljusinsläpp. Det här är hjärtat i hemmet, där familj och vänner kan samlas för att njuta av gemenskap och ljus. Här finns också ett rymligt badrum, vilket gör morgonruschen till en smidig och njutbar upplevelse.

På övervåningen finner du två väldesignade sovrum och en underbar balkong som vetter i bästa söderläge. Här kan du njuta av solens strålar och ta in den vackra omgivningen i lugn och ro. Det är verkligen en plats där du kan koppla av och njuta av dina egna privata stunder.

Beläget på den bästa möjliga platsen i Huddinge, erbjuder detta hus närhet till både natursköna områden och praktisk kollektivtrafik. Du kan utforska den vackra naturen i närheten eller enkelt ta dig till stadens puls med tunnelbana eller pendeltåg. Möjligheterna är oändliga!

Denna villa är byggd med en exklusiv och smakfull design. Här har det gjorts noggranna materialval för att skapa en lyxig och stilfull atmosfär. Varje detalj har omsorgsfullt genomförts för att ge dig den perfekta kombinationen av elegans och modern komfort.

Tveka inte att uppfylla dina drömmar och bli ägare till denna enastående 30-talsvilla. Detta är verkligen en unik möjlighet att uppleva det bästa av både historisk charm och modern lyx.

Varmt välkommen på visning och låt denna fantastiska villa bli ditt nya hem!
För mer information kontakta ansvarig mäklare, Rasmus Dahlberg Karlsson för mer information.
076-045 41 95

Under v.22 kommer det att upprättas ett besiktningsprotokoll på fastigheten. Visningsdatum är 4:e & 5:e juni.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy