Länk kopierad!

Visningar

sön 8 okt 14:45 - 15:15
Anmäl dig till visingen - välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Blåsarevägen 23, Krikonbacken, Nyköping
Typ
Parhus
KVM
154.0 kvm
Avgift
5 995 SEK / mån
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Smakfullt parhus om 7 rok.

Välkommen till detta fantastiska parhus i det eftertraktade och barnvänliga området Bönsta allé, Nyköping. Med en exklusiv design utstrålar detta hem stil, komfort och modernitet. Här finns allt du behöver för att skapa ett drömboende för hela familjen. Detta imponerande parhus erbjuder hela fem rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för både avskildhet och gemenskap. Här kan varje familjemedlem hitta sitt eget utrymme samtidigt som det finns gott om utrymme för umgänge och skapande av minnen tillsammans. Den soliga altanen i söderläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger dig möjlighet att njuta av långa sommarkvällar i harmonisk miljö under den smakfulla pergolan. Perfekt för att bjuda in vänner och familj till grillkvällar eller bara koppla av i solen. Huset är inte bara vackert på insidan, utan den imponerande exteriören sticker också ut. Med dess noggrant utvalda material och stilfulla detaljer är detta hus ett mycket prisvärt boende. Bilderna talar för sig själva.
Inuti huset möts du av helkaklade badrum och ett modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Den perfekta lösningen för att hålla en öppen och social atmosfär samtidigt som du har en funktionell och stilren plats att laga mat och umgås på. Det finns också golvvärme som sträcker sig genom hela huset, vilket ger en lyxig och behaglig atmosfär året runt. Dessutom är fiber redan indraget, vilket ger dig en snabb och pålitlig internetuppkoppling för att möta dagens digitala behov.

Slutligen är detta parhus beläget på en av områdets bättre tomter. En perfekt plats för barnen att leka och utforska, samtidigt som du har en fridfull plats att koppla av och njuta av din egen trädgård.

Sammanfattningsvis erbjuder detta parhus en unik kombination av modern elegans, praktiska funktioner och en bekväm livsstil för hela familjen. Kom och upptäck denna möjlighet och låt dina framtida minnen börja. Bönsta allé är ett nybyggt område intill barnvänliga och trivsamma Krikonbacken med flera lekparker och stor fotbollsplan. Här bor du dessutom naturnära med Sörmlandsleden intill, nära till busshållplats och gång- och cykelavstånd till centrum. I närområdet finns fler förskolor, skola och populär matbutik.

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Boarea

154 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Blåsarevägen 23

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

20

Våningsplan

3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bönsta Allé

Organisationsnummer

769635-2843

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Anslutning finns för fiber. Bostadsrättshavarna ansvarar själva för abonnemang för telefon/bredband/Tv.

BYGGNADSÅR
2018

Brf bildades

2018

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Anslutning finns för fiber. Bostadsrättshavarna ansvarar själva för abonnemang för telefon/bredband/Tv.
Anslutning finns för fiber. Bostadsrättshavarna ansvarar själva för abonnemang för telefon/bredband/Tv.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på bottenvåning, övre plan samt vindsvåning. Tilluft genom ventiler i fönster alt. innertak
Frånluft via don i våtrum och kök
Överluft via springor under dörrar

Byggnadskommentar

Bostadsrättsparhus i tre plan.

Utförda renoveringar

Byggnaderna är byggda 2018 och något underhållsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 24

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

2018

Ekonomi

Månadsavgift

5 995 SEK/månad

Andelstal

Uppgiften saknas i föreningens register

Andelstal insats

4,15972%

Andel av månadsavgift

0,0416667

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

1 400 SEK/månad

Årlig elförbrukning

7 300 kWh/år

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Vatten och avlopp /sophantering

833 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 723 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats bredvid entrén till huset.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

34 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

61 kWh/m²

Energiklass

B

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Blåsasrev 23 Stadgar Brf Bönsta Allé Årsredovisning Brf Bönsta Allé ÅR_2021 EkonomiskPlan registrerad Energideklaration 21-23

Länkar

Prospekt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl