Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 310 000 SEK
BesiktigadBesiktigad

Visningar

tis 10 okt 17:00 - 17:15
Boka tid för visning via mäklarens hemsida

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Paprikavägen 2, Kristineberg, Oxie
Typ
Villa
KVM
138.0 kvm
Tomt
666 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevlig villa på fritt läge med friköpt tomt!

Varmt välkomna till Paprikavägen 2 och denna hemtrevliga villa med friköpt tomt. Nu finns chansen att förvärva ett familjevänligt hem med möjlighet till hela 4-5 sovrum fördelat över rymliga 138 m² boarea och optimal läge med hörntomt med insynsskyddande grönska. Lägg därtill stor trädgård med pool och välisolerat uterum samt både förråd och garage. Här finns fina förutsättningar att skapa ert drömhem.

Ta chansen och bo i lugna Kristineberg, ett område för familjen med närhet till natur, bra förskolor, skolor och fantastisk kommunikation.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Familjevänlig villa som MÅSTE upplevas på plats! Ett hem med endast en ägare sedan byggåret 1979! Möjlighet till hela 5 sovrum fördelat på hela 138 m² boarea. Lägg därtill möjlighet till insynsskyddad och fantastisk utemiljö på både fram- och baksida!

Från framsidan välkomnas vi av stenlagd uppställningsplats för 3 bilar, stort isolerat garage med elektrisk port samt separat förrådsdel. Inte nog med detta utan framsidan stoltserar med sin gröna gräsmatta och fina rabatter. Stenlagd gång tar oss från Paprikavägen förbi stensatt uteplats innan vi når bostadens huvudentré. Baksidan är om möjligt ännu trevligare än husets framsida. Här njuter man av den harmoniska känslan som infinner sig i denna insynsskyddade miljö och här kan familj och vänner även njuta av ett dopp i poolen. Uterummet är ca 30 kvm stort.

INTERIÖR
Genomgående ljusa väggar och pergogolv.

Entréplan
När vi kliver in genom entrén möts vi av ett ljust och trevligt hem. Detta är ett välhållet boende med fina egenskaper så som centraldammsugare, flertalet förrådsutrymmen och fina materialval genomgående.

Hallen är välkomnande med avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben samt plats för förvaring i tvättstugan i direkt anslutning samt under trappen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp men även rostfri diskho med överskåp samt husets varmvattenberedare. Från hallen når man även köket. Köket renoverades 2009 och är utrustat med diskmaskin, dubbel diskho, mörk bänkskiva, kaklat stänkskydd samt ugn/spis (Bosch, 2009) och köksfläkt (Cylinda Alliance, 2009). Hel kyl och hel frys med rostfria fronter (Samsung, 2009). Köket är generöst till sin yta och matbord för 4-6 personer ryms. Vidare finner vi ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob. Ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme, dusch, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt wc finns också här på entréplan. Detta plan erbjuder vidare ett fantastiskt vardagsrum sett till både yta och ljusinsläpp! Från detta stora vardagsrum har man direkt access till trädgården på husets framsida samt det fantastiska uterummet!

Övre plan
Genomgående ljusa väggar och pergogolv.

På övre plan finns i dagsläget två sovrum med stora möjligheter till fyra. Rummen har fina stora fönster och behagligt ljusinsläpp. Båda sovrummmen rymmer utan svårigheter dubbelsäng, nattduksbord samt förvaringsmöblemang om så önskas! Goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren som ligger i anslutning till rummen. Vidare finns badrum med golvvärme att tillgå även på detta våningsplan. Ett helkaklat badrum utrustat med duschhörna, handdukstork, wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp. Här finns även ett takfönster med behagligt ljusinsläpp.

Detta är helt enkelt ett gediget hem som genomgått flertalet förbättrande åtgärder och som nu står till förfogande för en ny ägare. Ta chansen och skapa ert drömhem!

Övrigt
Larm från Verisure finns att överta om så önskas. Köpare tecknar eget avtal.

Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse.

Förbesiktigat april 2023.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration_Ostkniven_1 (2)

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

666 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

138 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Paprikavägen 2

Ort

Oxie

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1978

Taxeringsvärde byggnad

1 869 000 SEK

Taxeringsvärde mark

889 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 758 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ OSTKNIVEN 1

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1978

Utförda renoveringar

2008 - Bytt fönster till 3-glas isoler (ej bytt fönster mot uterum samt takfönster ovanvåning)
2009 - Nytt kök samt vitvaror
2015 - Papptak garage
2021 - Avloppsspolning, utan anmärkning
2022 - Ny poolpump (Pool är ca. 30 år och liner byttes för ca. 10 år sedan)

Typ av byggnad

1,5-plansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

Majoriteten av fönster är 3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-luft, direktverkande el

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegel, träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiberbredband genom Ownit 1000 mbit samt kabel-tv från Telenor.

Övriga byggnader

Isolerat garage med elektrisk port och separat del med oisolerat förråd. Uterum om ca 30 kvm.

Ekonomi

Kommentar

Elkostnad: Säljaren har ett fastpris-avtal. Kostnad är beräknad på prognos för 2023. Elkostnaden innefattar såväl uppvärmning som hushållsel, inklusive nätavgifter

I samfällighetsavgiften ingår TV Basutbud +bredband. Leverantör Fiber Ownit.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 357 SEK/år

Samfällighet

3 000 SEK/år

Renhållning

2 920 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 317 kWh/år

Elkostnad

23 527 SEK/år

Försäkringskostnad

5 500 SEK/år

Försäkringsinformation

Schablonsberäknad kostnad.

Summa driftkostnad

39 304 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 19/4 2023

Specifik energianvändning

88 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

190 kWh/m²

Energiklass

F

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 1977-09-08, Senast ändrad: 2022-03-15)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Oxie, Vattenskyddsområde (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 1978-04-28, Senast ändrad: 2022-10-15)

Gemensamhetsanläggning

MALMÖ OXIE GA:11

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

274 500 SEK

Beskrivning

Service och kommunikationer

Stadsbuss 32, stadsbuss 1 samt pågatåg från Simrishamn till Helsingborg C med stopp i både Malmö och Lund.

Områdesbeskrivning

Allmänt
I Malmös utkant, bortom Ringvägen och längs E65:an mot Ystad, finner du Oxie. Nära nog att vara en del av Malmö, men tillräckligt särpräglat att vara ett eget samhälle. Oxie har egen skola ända upp i högstadiet. Från Oxies egna tågstation tar du dig enkelt till Hyllie, Triangeln eller Malmö central på fem till femton minuter. Det lantliga märks också här, särskilt om du åker till östra änden och går runt i Toarps ekoby, med sitt miljötänk och fokus på hållbarhet. I Oxie är luften lite friskare och livet lite härligare!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl