Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sörbyleden 8, Mjölby, Mjölby
Typ
Villa
KVM
161.0 kvm, biarea 27.0 kvm
Tomt
1 074 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLSKÖTT ENPLANSHUS MED ETT BRA LÄGE PÅ SÖRBY!

Nu har vi nöjet att saluföra detta trevliga enplanshus som är beläget längst in på en återvändsgata på omtyckta Sörby. Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med naturen ett stenkast bort.

Välkomna till Sörbyleden 8! Här finns nu möjlighet för er att förvärva ett trivsamt och välplanerat enplanshus med vidbyggt garage. Här bor ni bekvämt med fina materialval och en tilltalande planlösning som erbjuder öppna sociala ytor. Villan är uppförd 2012 och har en boyta om161 kvadratmeter fördelat på 7 rum och kök. Till huset finns ett vidbyggt garage med direkt access in till huset.

Husets är välplanerat och erbjuder mycket trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och tv-rum. Redan vid hallen möts ni av en härlig rymd med en generös takhöjd i vardagsrummet med braskamin och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Till höger om hallen finner ni två sovrum, ett badrum och ett allrum som skärmas av via en skjutdörr. Detta utrymme är perfekt för barnens separata del av huset. Till vänster om hallen finns ett stort kök med goda arbetsytor och bra förvaring. I anslutning till köket finns groventrén med tvättstuga och ett stort förråd. Här finns även utgång till garaget som är uppvärmt via golvvärme. Husets master bedroom är stort och här finns garderober längs ena väggen. I anslutning till sovrummet finns ett smakfullt badrum. Villans fjärde sovrum finns i anslutning till tv-rummet. Huset passar utmärkt för barnfamiljen men även för er som söker ett bekvämt boende med alla faciliteter på ett och samma plan.

Fastigheten är belägen på en fin och välskött hörntomt med en härlig terrasserande trädgård. Baksidan i sydväst ger många soltimmar och angränsar till ett mindre skogsparti och ängsmark. Huset har även flera trevliga uteplatser med altan under tak och soldäck med ett utomhusspa. Till fastigheten finns också ett Atterfallshus med förrådsutrymme och isolerat rum/gästrum. I närheten av huset finns en förskola. Till centrum, resecentrum och skolor finns fina cykelvägar.


Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv. Här finns en skjutdörrsgarderob för ytterkläderna.

Vardagsrum/matplats:
Stort och ljust vardagsrum med flera stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Inrett med parkettgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet flyter fint ihop med matplatsen och köket och skapar en härlig atmosfär. Från matplatsen nås uteplatsen på baksidan. I taket finns infällda spotlights.

Tv-rum:
I anslutning till vardagsrummet finns tv-rummet med parkettgolv och ljusa väggar. I taket finns infällda spotlights.

Sovrum 1:
Intill tv-rummet finns sovrum 1 med parkettgolv och ljusa väggar. I taket finns infällda spotlights.

Kök:
Smakfullt kök med vita luckor och grå laminatbänkskiva. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för köksbord och stolar. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, fläkt, häll, ugn, micro samt diskmaskin. I taket finns infällda spotlights.

Tvättavdelning/groventré:
Med plastmatta. Här finns bra arbetsytor och god förvaring. Inredd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och förråd. Här finns även en praktisk ingång till huset från garaget.

Duschrum:
Helkaklat duschrum. Inrett med dusch, wc, handdukstork, tvättställ med kommod och spegel. I taket finns infällda spotlights.

Allrum:
Här ryms både soffgrupp, tv-möbel och soffbord. Med parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2 & 3:
I anslutning till allrummet finns två sovrum. Bägge med parkettgolv, målade väggar och 3 garderober.


Sovrum 4:
Rymligt master bedroom med vitlaserad parkettgolv och gråa väggar. Här finns en hel garderobsvägg med praktisk inredning för klädförvaring bakom vita skjutdörrar. Fönster och glasad altandörr ger ett härligt ljusinsläpp och utgång till altan och uteplats på husets baksida.

Badrum:
I anslutning till master bedroom finns ett stort och smakfullt badrum. Inrett med snyggt klinkergolv från Marrakech design, vitt kakel på väggarna, dusch, stor vit kommod med dubbla handfat, badrumsmöbel, handdukstork och wc. I taket finns infällda spotlights

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Sörbyleden 8

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

7 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 074 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

161 kvm

Biarea (BIA)

27 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sörbyleden 8

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

2012

Taxeringsvärde byggnad

2 548 000 SEK

Taxeringsvärde mark

505 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 053 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY GRADSKIVAN 4

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2012

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

9 253 SEK/år

Uppvärmning

21 600 SEK/år

Sotning

750 SEK/år

Elkostnad

6 565 SEK/år

Försäkringskostnad

6 261 SEK/år

Summa driftkostnad

44 429 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

89 kWh/m²

Energiklass

C

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Sörby i mjölby, Detaljplan (Beslutsdatum: 2006-10-05, Registreringsdatum: 2007-01-25, Senast ändrad: 2022-05-17)

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

3 150 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy