Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 300 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sanderovägen 13B, Höllviken/Rängs Sand, Höllviken
Typ
Villa
KVM
176.0 kvm, biarea 38.0 kvm
Tomt
970 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyfunkis på ett av Skånes populäraste område!

I ögonfallande och minimalistisk kvalitétsvilla på ett plan i vinkel. Vitputsat och sorber fasad i benvit kulör samt 14 procent sluttande pulpettak. Den lättskötta tomten på nära tusen kvadrat ger nästa generation möjlighet till poolbygge, utomhusspa eller varför inte en vedeldad tunna - Här finns plats för både soldäck, vacker stenläggning, områdestypisk fauna med mera. Du kan inprincip följa solen hela dagen men nuvarande uteplats ligger i skydd från sydvästvinden och ger härlig sen kvällssol.

Huset bjuder er på 176 härliga kvadrat där ni har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra ordentliga sovrum, två fräscha badrum samt även goda förvaringsmöjligheter. Ett ljust klinkergolv lägger sig i stora delar av huset där ni i sovrummen har ett nyslipat parkettgolv. Ljusinsläpp är något man inte går miste om där ni har fönsterpartier i alla väderstreck.
Ni har ett hem enastående anpassat för familjen som sätter värde på sällskapsytor, rymd och kvalité.

Superba skolområden och en underbart lugn omgivning men ack så nära allmänservice och kommers.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL:
Varmt välkomna till en spatiös hall med goda avhängningsmöjligheter. Här möts ni av det ljusa klinkergolvet tillsammans med vita släta väggar som leder er vidare till samtliga rum.

BADRUM 1:
Direkt i hallen har ni det första badrummet som är utrustat med wc, dusch med glasdörrar, kommod med spegelskåp ovanför. Badrummet är helkaklat i en tidlös färg.

SOVRUM 1/KONTOR:
Till det första sovrummet används det i dagsläget av nuvarande ägare som ett extra tv-rum. Här har ni möjlighet till att inreda rummet precis som ni vill utifrån era preferenser. Det finns plats för dubbelsäng som soffgrupp om önskas.
Ni har ett parkettgolv i valnöt som nyligen blivit slipat och vita släta väggar.

SOVRUM 2:
Vidare har ni ett likvärdigt sovrum med enhetliga parkettgolv i valnöt och tidlösa vita väggar. Ni har god plats för säng, skrivbord eller annan möblemang om önskas. Här finns även skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 3:
Detsamma parkettgolv i valnöt finner ni även här med en fondvägg i marinblått och resterande väggar är vita. God plats för säng, skrivbord eller andra möbler även här. Skjutdörrsgarderober.

KÖK/ALLRUM:
Till hjärtat av bostaden har vi kök och allrum i en öppen planlösning med en tilltagen takhöjd. Här samlar ni enkelt familjen för fredagsmys, spelkvällar eller bara en helt vanlig vardagskväll efter jobb och skola.
Köket är från JKE där ni har träfärgade luckor, bänkskiva från Swanstone och alla de bekvämligheter man önskar. Köket är utrustat med induktionshäll med både gasplatta och grillfunktion, fläkt från Gaggenau, integrerad diskmaskin, ugn, inbyggd kaffemaskin (Miele) samt kyl och frys.

Från köket får ni en bra överblick över det stora sällskapsrummet där ni har god plats för soffgrupp som annan möblemang om önskas. Ni kan även skapa er egna läshörna men även en lekhörna för barnen. Matplatsen placeras naturligt intill köket där ni har plats för en stor matgrupp så alla nära och kära får plats.
Från allrummet kan ni även öppna upp dörrarna ut till uteplatsen/trädgården.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA:
Till en liten egen del av bostaden har ni tvättstugan med en egen ingång. Detsamma klinkergolv har ni här och gott med förvaring. Ni har tvättmaskin och torktumlare på plats, diskho samt även värmepumpen placerad här.

BADRUM 2:
Vidare har vi det andra badrummet som både har jacuzzi och dusch. Belysning i taket påminner om en stjärnhimmel vilket gör det extra trevligt om man vill få en lugn stund i badet. Badrummet är även utrustat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

MASTER BEDROOM:
Master svit med en egen klädkammare. God plats för dubbelsäng, sängbord men även byrå om man önskar det. Härifrån har ni en alldeles egen utgång till trädgården.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration

Länkar

Film Bostadsfilm

Allmän information

Pris

8 300 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

970 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

176 kvm

Biarea (BIA)

38 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sanderovägen 13B

Ort

Höllviken

Kommun

Vellinge

Taxeringsår

2021

Värdeår

2006

Taxeringsvärde byggnad

2 696 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 589 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 285 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

VELLINGE RÄNG 7:212

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2006

Typ av byggnad

1 plansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

2-glasfönster

Skorstenstyp

Ingen skorsten

Utvändiga plåtarbeten

Lackerad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Skick på värmeanläggning

Från nybyggnadsår 2006

Ålder på värmeanläggning

Från nybyggnadsår 2006

Märke på värmeanläggning

CTC

Stomme

Betong

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Trä

Elkablar

Från nybyggnadsår 2006

Huvudsäkring

16 A

Jordat eller ojordat

Jordat

TV/Internet beskrivning

Fiber. Nuvarande ägare har ComHem som leverantör.

Uteplatsbeskrivning

Fantastisk tomt på 970 kvm där ni har flera uteplatser att kunna nyttja under de varmare sommarhalvåret. Flera olika vädersträck bidrar till att ni kan avnjuta både morgon och kvällssolen. Här samspelas både gräsyta och trädäck där ni kan placera era utemöbler men även ha ett fotbollsmål för barnen.

Övriga byggnader

På tomten har ni ett förråd för ytterligare förvaring samt ett stort garage på ca. 38kvm (Uppvärmt med luft-luft värmepump) med ett extra rum. Sedan har ni ett mindre förråd på tomten som är på ca 12 kvm.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 919 SEK/år

Samfällighet

1 700 SEK/år

Renhållning

3 250 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 590 kWh/år

Elkostnad

23 180 SEK/år

Försäkringsinformation

Nuvarande ägare har IF som försäkring.

Summa driftkostnad

35 049 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Generös uppfart där ni får plats med fyra fordon. Även ett stort garage på ca. 38 kvm med plats för ytterligare ett fordon med mera. Garaget har även en luft-luft värmepump. Utöver detta har ni även gästparkering på området.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 14/4 2023

Specifik energianvändning

28 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

59 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Caspar Skog, CSF AB

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Vellinge kommuns vattentäkter vid vellinge och stora hammar-räng, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 1988-03-01, Senast ändrad: 2023-03-22)

Planer och bestämmelser

Räng sand, Detaljplan (Beslutsdatum: 1994-03-23, Senast ändrad: 2006-05-16)

Gemensamhetsanläggning

VELLINGE RÄNG GA:2

Inteckning

Inteckningar

14

Totalt belopp

3 400 000 SEK

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Precis vid foten av Falsterbonäset ligger områdets centralort Höllviken. Här bor man med ena foten i havet var man än väljer att flytta, med Öresund i norr och Östersjön i söder. I väster går Falsterbokanalen.

Området präglas främst av välskötta villor som ligger inne i en högrest tallskog. I öster har samhället ett centrum och kommunens enda galleria. Och i det området finns också flera lägenhetshus och radhus. Här öppnar naturen upp sig och havsvindarna får fläkta fritt.

Det bor en bit över 10 000 invånare i Höllviken. Då det fungerar som centrum för flera närliggande byar och områden är servicenivån väldigt bra, med affärer, restauranger, kultur och nöjen. Inte minst på sommaren då många badgäster letar sig hit. Det finns också flera förskolor och skolor i området och här kan barnen gå kvar i några av Skånes bästa skolor upp till årskurs nio.

Bussarna går oftare än du hinner räkna in till Malmö och för den hurtige går det till och med att cykla de två milen på cykelbana om man så önskar. Bor man i Höllviken är man också mycket smidigt och snabbt ute på E6 med den egna bilen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl