Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bockfjällsvägen 7A, Spånga Bromsten, Stockholm
Typ
Villa
KVM
195.0 kvm, biarea 8.0 kvm
Tomt
804 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Sekelskiftsvilla anno 1909!

På lugn gata, ett stenkast från Bromstensskolan finner ni denna ståtliga sekelskiftsvilla från 1909!

ENTRÉPLAN MED CA 3 METER I TAKHÖJD:
Välkomnande och öppen entré med vackert ljusinsläpp från flertal spröjsade fönster i original med färgat glas. Sammanhängande sällskapsytor med otrolig rymd i form av vardagsrum och matsal, här finns gott om plats för den stora soffan som rymmer hela familjen samt matbordet med plats för många gäster att slå sig ner till bords. Invid hemmets vardagsrumsdel finner ni en av de totalt tre vackert utsmyckade kakelugnarna i original som bjuder in till värmande och mysiga stunder framför brasan med familjen. På planet återfinns även det påkostade Puustelliköket med matplats för uppåt 6 personer och access till altan upplyst av kvällssolen. På detta pampiga entréplan finns två generösa sovrum med plats för dubbelsäng och extra möblemang, i ett av sovrummen finns planets andra vackra kakelugn. Planet erbjuder ljuvlig relax i det helkaklade badrummets spa-bad, här finns även möjligheten för en avkopplande dusch. I badrummets praktiska tvätt-hörna finns tvättpelare samt vask. Ytterligare access till hemmets tomt finner ni invid trapphuset där ni leds ut till altan under skyddande tak.

DET VACKRA TRAPPHUSET MED TREVIGT LJUSFLÖDE FRÅN SPRÖJSADE ORIGINALFÖNSTER MED FÄRGAT GLAS LEDER ER UPP TILL HEMMETS ÖVRE PLAN...
Möblerbar hall möter er när ni kommit upp, härifrån har ni access till planets samtliga kvadratmeter. På planet kan ni spendera avkopplande tid i den värmande bastun när barnen varit ute och byggt snögubbar på tomten eller när ni kommer hem från en lång dag i skidbacken. I planets praktiska badrum finns möjligheten att ta en svalkande dusch efter väl unnad tid spenderad i bastun, här är det även förberett för ytterligare en tvättmaskin för den som önskar. På planet finns tre generösa sovrum med plats för dubbelsäng och extra möblemang, självklart finns även gott om plats för massa lek för de små. I hemmets fantastiska master bedroom där det flödar av ljus tack vare den mysiga punschverandan finner ni ytterligare en kakelugn.

DEN VÄLETABLERADE OCH VACKRA TOMTEN:
På vacker, delvis arkitektritad, tomt kan saftig frukt plockas från det blomstrande persikoträdet om sensommaren, på våren sätter ni er egna potatis i det väletablerade potatislandet och om årets alla årstider leker barnen i den mysiga lekstugan som matchar husets fina kulörval. På flera uteplatser kan soldyrkaren njuta av sommarens alla soltimmar medan solen vandrar runt huset för att sedan slänga sina sista strålar mot altanen med koppling till hemmets kök innan den går ner. När värmen hänger i luften, men regnet faller ner finns även altan under skyddande tak. På skafttomtens uppfart finns plats för familjens och gästernas alla bilar, ytterligare plats för bil finns i garaget. Från tomten får ni tillgång till hemmets garage, källare samt kallförråd. I källaren erbjuds goda förvaringsmöjligheter och i garaget finns plats för en bil samt den snickarintresserades alla redskap och projekt, kallförrådet under farstun lämpar sig som det perfekta cykelförrådet där familjen med enkelhet rullar in cyklarna när ni kommer hem efter jobb och skola.

ETT AXPLOCK AV HEMMETS MERVÄRDEN:
- Bergvärme finns installerat med en extra varmvattenberedare.
- Takrenovering gjord.
- Fönster bytta.
- Energiklass C!
- Ca 3 meter i takhöjd entréplan.
- Puustellikök.
- 3 kakelugnar i original.
- Fantastiska sällskapsytor.
- 5 rymliga sovrum.
- Originalfönster i entré samt trapphus.

Välkomna till Bockfjällsvägen 7A!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy