Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 97, Ekholmen, Linköping
Typ
Radhus
KVM
94.5 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Ljus och charmig markplansfyra med huskänsla och insynsskyddad tomt

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam bostadsrätt om fyra rum fördelade på 94,5 kvadratmeter. Bostaden ligger på markplan och har två uteplatser att nyttja. Hela bostaden inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor.

Rummen disponeras enligt ett badrum med toalett samt tvättmaskin, gästtoalett, ett nyrenoverat och socialt kök, tre sovrum, allrum med stora sociala ytor, klädkammare, trädäckad uteplats samt uteplats med gräsmatta på baksidan samt tillhörande trädgårdsförråd på tomten. Här får du en trivsam trädgård som vätter ut mot solsäkert läge samt en till uteplats som går att nyttja, belägen vid bostadens framsida, med morgonsol. Lägenheten är attraktivt belägen i Ekholmen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av en lägenhet som inger huskänsla samtidigt som en oslagbar boendemiljö! Tillhörande bostaden hör ett garage belägen i länge i närheten.

Bostaden är belägen i ett trivsamt och lugnt område lokaliserat i Ekholmen. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. Närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, skola såväl som förskola, stall, grönområden och golfbana. Brf Nedre Aspnäset är en stabil förening med strukturerade framtidsplaner och låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, parkeringsplats och garage. I månadsavgiften på 5 238 kr ingår värme, vatten, kabel-tv samt ett garage.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som vill bo i ett lugnt område och i oslagbar boendemiljö! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matbutiker. Utmärkta kommunikationer finns som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy